Μετά το απαράδεκτο άρθρο που δημοσίευσε το Defencepoint σχετικά με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) και τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ο Καθηγητής ΣΣΕ Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος ζήτησε από το νομικό σύμβουλο του EKEO να συντάξει εξώδικη επιστολή-διαμαρτυρία προς τον Εκδότη της ΑΙΓΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ.ΕΠΕ περίληψη της οποίας  δημοσίευσε σε όλες τις διαδικτυακές δομές του ΕΚΕΟ (website, youtube, facebook, google+, twitter κλπ) με πρόθεση να την αποστείλει ο νομικός σύμβουλος του ΕΚΕΟ Δρ. Στέφανος Μουζουράκης με δικαστικό επιμελητή στην ΑΙΓΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

Προς τον Εκδότη Δρ. Γιώργο Φίλη (Εκδότη – Διευθυντή της ΑΙΓΙΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Μ.ΕΠΕ ) που διαχειρίζεται το ιστολόγιο Defencepoint.gr
Κύριε Γιώργο Φίλη, πριν σας υποβάλλουμε μήνυση και αγωγή αποζημίωσης για τα εξυβριστικά σχόλια του defencepoint για το ΕΚΕΟ και το άτομο μου (που δημοσιεύσατε στις 06:19 τα ξημερώματα) και πριν ξεκινήσουμε με την ίδια ένταση όπως εσείς τη δική μας αξιολόγηση στο ΕΚΕΟ και σε όλες τις διαδικτυακές του δομές για το άτομο σας και τις δράσεις σας προτείνουμε να ανακαλέσετε αμέσως την εξυβριστική ανάρτηση σας (διότι τα προσχηματικά ερωτήματα έχουν κριθεί από τα δικαστήρια ότι έχουν εξυβριστικό χαρακτήρα).
Σας ενημερώνουμε ότι θα υπάρξει και σχετική ενημέρωση-διαμαρτυρία προ το DEREE-The American College of Greece (αναρτήσεις σε όλες τις διαδικτυακές δομές του ΕΚΕΟ, facebook, youtube κλπ καθώς και έγγραφα μας στην Αγγλική) διότι θεωρούμε πρέπει να γνωρίζουν τις δράσεις του Defencepoint (που διαχειρίζεται από την εταιρία που διευθύνει Καθηγητής του DEREE-The American College of Greece) και προσβάλλει τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και Καθηγητή/τομεάρχη-Διευθυντή της.
Επίσης απαιτώ να καλέσετε αμέσως στο τηλέφωνο μου (6944165341) μου για να με ενημερώσετε αν αποδέχεστε την ως άνω πρόταση μας ώστε να λήξουν όλα ομαλά.
Καλούνται επίσης όλα τα μέλη του ΕΚΕΟ και των Ευελπίδων Ελλήνων που επιθυμούν να υποστηρίξουν την κατάθεση αγωγής κατά του κ. Γιώργου Φίλη διότι και στο παρελθόν το defencepoint έχει γράψει συκοφαντικά ψέμματα για τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.
Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος
(Η συνέχεια στα δικαστήρια, στην εφορία και στο διαδίκτυο)

Άμεσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με το Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο τόσο ο αρθρογράφος κ. Ζαχαρίας Μίχας που είχε γράψει το άρθρο όσο και ο ίδιος ο Εκδότης Δρ. Γεώργιος Φίλης με τον δεύτερο να δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα για το άρθρο και ότι κάθε υπερβολή που έγινε θα διορθωθεί. Η συζήτηση και των τριών συνεχίστηκε σε εγκάρδιο κλίμα λύνοντας έτσι κάθε παρεξήγηση σχετικά με το άρθρο που δημοσίευσε το Defencepoint και αφορούσε αναρτήσεις του EKEO (πρόγραμμα σπουδών ΣΣΕ, δημοσιοποίηση ονόματος νέου Διοικητή ΣΣΕ). Το Defencepoint ευχαρίστως άκουσε την πρόταση του EKEO για συνεργασία στο μέλλον σε θέματα στρατιωτικής εκπαίδευσης και ανάρτησε διορθωτικό άρθρο που λύνει την αρχική παρεξήγηση.
Ενημερώνουμε λοιπόν το Γενικό Επιτελείο Στρατού και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα πλέον μεταξύ των δύο φορέων EKEO και Defencepoint και ότι η ανάρτηση του Defencepoint σχετικά με τη ΣΣΕ έχει ήδη καλυφθεί από τη δεύτερη διορθωτική ανάρτηση του κ. Ζαχαρία Μίχα όπου προκύπτει ότι τίποτα επιλήψιμο δεν συνέβη.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.