Συγκρούσεις στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ)Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων αναμένει την έκρηξη των μαζικότερων κινητοποιήσεων διαμαρτυρίας που έχουν ποτέ πραγματοποιηθεί στη ιστορία Δ.Ε.Θ., καθώς και τη μαζική μετακίνηση διαδηλωτών από την Αθήνα και τα άλλα αστικά κέντρα της περιφέρειας.

Οι διάφορες συνδικαλιστικές οργανώσεις, φοιτητικές παρατάξεις καθώς και ανεξάρτητες πολιτικές παρατάξεις θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα. Αναρχικές ομάδες και εξτρεμιστές αναμένεται να παρεισφρύσουν μεταξύ των διαδηλωτών με αποτέλεσμα να αυξάνεται σημαντικά το επίπεδο δημοσίου κινδύνου για τους πολίτες αφού μπορεί να προκληθούν καταστροφές και βιαιότητες.

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων συνιστά για την ημέρα επίσκεψης του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ τα εξής

Δεν πρέπει να κατέβουν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα κοντά στη ΔΕΘ ανήλικα παιδιά καθώς και ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένοι, ΑΜΕΑ και ιδιαίτερα άτομα με αναπνευστικά προβλήματα)

Οι καταστηματάρχες να φροντίσουν τη θωράκιση των καταστημάτων τους και σε κάθε περίπτωση να μην αφήσουν πολύτιμα αντικείμενα στο εσωτερικό τους.

Να μην υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στους παρακείμενους δρόμους της ΔΕΘ (Λεωφόρος Στρατού, Αγγελάκη, Εγνατία κλπ) διότι μπορεί να υπάρξουν εμπρησμοί και καταστροφές.

Όσοι δεν έχουν κάποια σημαντική εργασία να μείνουν σπίτι τους αφού μπορούν να επισκεφθούν τη ΔΕΘ κάποια άλλη μέρα.

 

Κάντε ένα σχόλιο