Tammam Hassun Syria

Ο Υπολοχαγός Ηassoun Τammam της τάξης 2009 της Σχολής Ευελπίδων έπεσε νεκρός καθώς το στρατιωτικό του όχημα καταστράφηκε στην πόλη al-Mastoumeh όταν εξερράγη δίπλα στο δρόμο εκρηκτικός μηχανισμός (Improvised Explosive Device). Οι έξι επιβαίνοντες σκοτώθηκαν και μαζί τους ο ηρωικός Σύριος Υπολοχαγός. Η Ομάδα ΣΣΕ στο facebook εντόπισε αμέσως το γεγονός αφού Ευέλπιδες που τον γνώριζαν ανακοίνωσαν αμέσως το θάνατο του. Οι συμμαθητές του στη ΣΣΕ καθώς και οι καθηγητές του πενθούν για το θάνατο ενός αγαπητού και εξαίρετου Έυελπι που έπεσε μαχόμενος για την πατρίδα του. Εκ μέρους των μελών της Ομάδας ΣΣΕ (Ευελπίδων Ελλήνων) και των στελεχών του EKEO ο Καθηγητής του ηρωικού υπολοχαγού Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος εκφράζει στην οικογένεια του και στο Συριακό στρατό θερμά συλλυπητήρια.

Ζήτω η Σχολή Ευελπίδων, Τιμή και Δόξα στους Ευέλπιδες και στους αποφοίτους της ΣΣΕ, Υπολοχαγός Ηassoun Τammam – Αθάνατος!

Σημείωση: Καμία πολιτική θέση δεν εκφράζει το ΕΚΕΟ ούτε και η Ομάδα ΣΣΕ για τα τεκταινόμενα στη Συρία απλώς πενθούν για ένα δικό τους άνθρωπο που πέθανε για τις αξίες και τα ιδανικά του.
Διαβάστε το άρθρο που αναφέρεται στο θάνατο του Εύελπι

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.