Με μεγάλη έκπληξη αλλά και θλίψη, διαβάσαμε σε ιστοσελίδα στρατιωτικού περιεχομένου να αμφισβητείται με συκοφαντικά σχόλια ανωνύμων κουκουλοφόρων η ακρίβεια όσων έχουν γραφεί στο βιβλίο «Ποια Τουρκία, ποιοι Τούρκοι;» Του Επίτιμου Αρχηγού του ΓΕΣ κ. Φράγκου Φραγκούλη και συγκεκριμένα για την καταγωγή του Κεμάλ Αττατούρκ. Ο συγγραφέας του εν λόγω βιβλίου καταθέτει ακριβή στοιχεία για τον τόπο γέννησης του Κεμάλ αλλά και για την οικογενειακή του κατάσταση, με βάση έρευνα, μελέτη και κατάθεση πρόσφατων (Αύγουστος 2012) βιβλιογραφικών αναφορών των Τούρκικων ΜΜΕ.
Είναι λυπηρό να υπάρχουν τόσο κακοπροαίρετοι άνθρωποι, που στερούνται όχι μόνο ιστορικών γνώσεων αλλά και να τολμούν να παραβλέπουν στοιχεία όπως το Παράρτημα Α22 και Α23 που περιέχεται στο συνοδευτικό DVD του βιβλίου του κ. Αρχηγού ΓΕΣ και αποδεικνύει τα παραπάνω. Παραθέτουμε στο τέλος της ανάρτησης μας το απόσπασμα του βιβλίου του που αποδεικνύει την ορθότητα των επιχειρημάτων του.
Πολλές φορές ο φθόνος και η αδυναμία γεννά παραφροσύνη, όμως υπάρχει και ένα όριο απρέπειας. Επιτέλους σε αυτόν τον τόπο ας σταματήσει αυτός ο κατήφορος και ας νοιαστούμε και λίγο για την δύστυχη Πατρίδα. Τα σχόλια των ιστολογίων αποτελούν ευθύνη του διαχειριστή του ιστολογίου και σε κάθε περίπτωση δεν θα πρέπει να γίνονται ανεκτά όταν προσβάλλουν ανώνυμα και βάναυσα στρατιωτικούς επιστήμονες του κύρους του Στρατηγού Φ. Φράγκου. Οι άθλιοι υπαινιγμοί κατά του βιβλίου του τ. Υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι προφανώς απόρροια νοσηρών εγκεφάλων που κρύβονται μέσα στο βούρκο της ανωνυμίας όπου και αξίζει να παραμείνουν χαμένοι στην αφάνεια. Περιμένουμε από τους διαχειριστές των ιστολογίων όπου εμφανίζονται αυτά τα εγκληματικά στοιχεία να διαγράψουν τα συκοφαντικά σχόλια κατά του πνευματικού πονήματος του κ. Αρχηγού αποδεικνύοντας ότι δεν είναι συνένοχοι των κουκουλοφόρων που τόσο τραυμάτισαν στο παρελθόν την οικογενειακή γαλήνη του Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου. Σε κάθε περίπτωση το EKEO κοινοποιεί και διαδίδει την επικείμενη παρουσίαση του βιβλίου στη Θεσσαλονίκη έτσι ώστε η προσέλευση του Λαού να αποτελέσει απάντηση στους συκοφάντες που ως συνήθως «χτυπάνε την καρυδιά που κάνει πολλά καρύδια».

Download (PDF, 384KB)

Ακολουθεί το απόσπασμα του βιβλίου του επιτ. Αρχηγού ΓΕΣ που αποδεικνύει την ορθότητα των επιχειρημάτων του και αποτελεί κόλαφο για τους ανιστόρητους συκοφάντες οι οποίοι βέβαια σχολιάζουν ανώνυμα χωρίς να έχουν διαβάσει το βιβλίο:

Download (PDF, 537KB)

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.