Το Νομάρχη Τρικάλων κ. Ηλία Βλαχογιάννη επισκέφθηκε στο Νομαρχιακό Κατάστημα, ο Διοικητής της ΣΜΥ με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε. Οι δύο άντρες αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά, ενώ δεν έμεινε ασχολίαστη και η επικαιρότητα με την οικονομική κρίση που διανύει η χώρα μας.
Σε δηλώσεις του ο Διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος Μανωλάς ανέφερε: «Εύχομαι σε όλους τους κατοίκους του Νομού Τρικάλων χρόνια πολλά, καλή χρονιά, υγεία και ευτυχία. Να μη το βάζουμε κάτω, να προχωράμε πάντοτε με το κεφάλι ψηλά και όλα θα πάνε καλά, η Ελλάδα έχει περάσει πάρα πολλές δυσκολίες και έχει επιβιώσει, όπως και στο μέλλον».

Από την πλευρά του ο Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης δήλωσε:
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Διοικητή της ΣΜΥ για την τιμητική του επίσκεψη και για τις ευχές, να τον συγχαρώ για το σπουδαίο έργο που επιτελεί στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και πραγματικά το έργο που επιτελείται εκεί έχει εκτιμηθεί απεριόριστα από τους τρικαλινούς πολίτες, την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία. Του εύχομαι να έχει υγεία αυτός, όλο το προσωπικό της Σχολής και οι σπουδαστές και καλή χρονιά».

Κάντε ένα σχόλιο