Φραγκούλης Φράγκος, Αρχηγός ΓΕΣ, Ελικόπτερα ΑπάτσιΓια ότι συμβαίνει στη χώρα αυτή φταίει ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος τελεία και παύλα. Ο χειρότερος Αρχηγός ΓΕΣ που πέρασε ποτέ για τους εξής λόγους:

Αν οι μισθοί των στρατιωτικών μειώνονται δεν είναι εξαιτίας των εκβιαστικών διαταγών του ΔΝΤ αλλά εξαιτίας του Αρχηγού ΓΕΣ που δεν τσακώθηκε με το Βενιζέλο που εφαρμόζει την πολιτική της κυβέρνησης. Έπρεπε να εναντιωθεί στον επικεφαλής του ΥΠΕΘΑ ως καλός συνδικαλιστής διότι αυτός είναι κυρίως ο ρόλος του Α/ΓΕΣ δηλαδή να κάνει αντιπολίτευση στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Αν τα μερίσματα του ΜΤΣ απαλλοτριώνονται και εξαφανίζονται δεν φταίει η πολιτική που ακολούθησαν τόσοι υπουργοί Εθνικής Άμυνας στο παρελθόν αλλά ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν επέβαλε την άποψή του στο Βενιζέλο περί χρηστής διαχείρισης των μερισμάτων. Φταίει διότι δεν υπέβαλε την παραίτηση του την οποία του ζητούν ορισμένοι απόστρατοι συνδικαλιστές κάθε ημέρα ενώ βέβαια οι ίδιοι είχαν ξεχάσει να παραιτηθούν όταν αντιμετώπιζαν τα ίδια και χειρότερα χάλια στις διοικητικές θέσεις που διαχειρίσθηκαν κατά τη διάρκεια της δικής τους στρατιωτικής καριέρας.

Φυσικά δεν υπάρχει πιο εύθικτος στρατιωτικός από τον απόστρατο ή αλλιώς κανείς στρατιωτικός δεν υποβάλλει ταχύτερα την παραίτηση του από τον απόστρατο!

Αν ο μοσχοαναθρεμένος ναύτης (γιος βουλευτή) βάζει κρυφά τη Τζούλια στο Πολεμικό Μουσείο που υπάγεται στο ΓΕΕΘΑ φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που δεν έβαλε παρατύπως μερικούς καταδρομείς στη θέση των ναυτών να φυλάν την πόρτα μήπως σκάσει μύτη η Τζούλια. Φυσικά ο Πτέραρχος Γιάγκος δεν θα είχε αντίρρηση να ρυθμίσει το ΓΕΣ τις υπηρεσίες του ΓΕΕΘΑ…

Αν πρέπει να εκπαιδευθούν οι στρατιώτες σε καταστολή ταραχών αμάχων σε εμπόλεμη ζώνη φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που αντιθέτως πρέπει να εκπαιδεύει την αερομεταφερόμενη ταξιαρχία αποκλειστικά και μόνο για μάχη με τακτικό στρατό αφού το ΝΑΤΟ πλέον στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ κλπ πολεμάει με τακτικό στρατό (Ταλεμπάν, Αλ Καίντα, αντάρτες κλπ)

Αν η κόρη του Αρχηγού ΓΕΣ που γέμισε το βιογραφικό της πτυχία αναλάβει μια συνηθισμένη σύμβαση έργου δημοσιογράφου στο δημόσιο φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ που σίγουρα μετέθεσε όλους τους γιους των παραγόντων της εκπομπής από την παραμεθόριο στα κέντρα διασκέδασης της Βουλιαγμένης. Πρέπει να μην βρει δουλειά η κόρη του Α/ΓΕΣ ούτε ο γιος του να σπουδάσει στο εξωτερικό (σίγουρα με μέσο), να πάνε στο ταμείο ανεργίας και αν είναι δυνατό να εξαφανισθούν από την Ελλάδα διότι ….είναι τα παιδιά του Αρχηγού ΓΕΣ. Εμπρός (μέχρι πρόσφατα) ανώνυμα ιστολόγια επιτεθείτε στο πιο ευαίσθητο σημείο του Στρατηγού Φράγκου τα παιδιά του εξ’ άλλου καλύπτεστε από την ανωνυμία του διαδικτύου (που όπως καταλάβατε είναι μύθος)

Αν ο Α/ΓΕΣ πήρε διδακτορικό το πήρε σίγουρα «με μέσο» και όλα τα βιβλία του και οι δημοσιεύσεις του σίγουρα δεν είναι δικά του έργα, αυτό το ξέρουν καλά οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι και ορισμένοι (φυσικά ελάχιστοι) απόστρατοι που φτύνουν τώρα εκεί που έγλειφαν (αφού ο Α/ΓΕΣ τελείωσε την καριέρα τους νωρίς-όπως έπρεπε δηλαδή). Δεν έχει σημασία αν όταν δίνει διάλεξη για τα στρατιωτικά θέματα όλοι κρέμονται από τα χείλη του (πανεπιστημιακοί και στρατιωτικοί). Δεν έχει σημασία αν ο καθηγητής Βενιζέλος υποκλίθηκε στις περγαμηνές του και τα προσόντα του δημόσια. Ο Αρχηγός ΓΕΣ φταίει για όλα – ακόμη και για τα προκλητικά ακαδημαϊκά του προσόντα.

Αν απορρίφθηκαν από τις εκλογές καθηγητών Σχολής Ευελπίδων υποψήφιοι που είχαν το θράσος να μην υποβάλλουν ούτε ένα αντίγραφο της διδακτορικής τους διατριβής, ούτε καμία βεβαίωση προϋπηρεσίας, ούτε τα απαιτούμενα αντίγραφα πτυχίων και διδακτορικών τότε είναι ο Αρχηγός ΓΕΣ που φταίει διότι έπρεπε να εκλέξει αυτούς τους ακατάλληλους και όχι διάσημους καθηγητές στρατιωτικών εφαρμογών που τελικά εκλέχθηκαν υπό την προεδρία του. Πληρώστε λοιπόν αργυρώνητους δημοσιογράφους να ρίξουν λάσπη χωρίς να ρωτήσουν κανέναν άλλο εμπλεκόμενο παρά μόνο τους εγκληματίες, προδότες και κατασκόπους που μισούν και συκοφαντούν τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, το καμάρι και καύχημα του Στρατού Ξηράς.

Αν καταστραφεί ένα ελικόπτερο (όπου οι πιλότοι σώθηκαν) φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ διότι δεν κατήγγειλε δημόσια πως τα ελικόπτερα αυτά έχουν ατέλειες και χρήζουν ενίσχυσης και υποστήριξης ένα γεγονός που το ξέρουν ακόμη και τα άρβυλα στο στρατό και έχει καταγραφεί σε ένα σωρό έγγραφα και αναλύσεις του Στρατού Ξηράς. Φταίει ο Αρχηγός διότι δεν βγήκε από την πρώτη στιγμή «να κάνει ρόμπα» τα Απάτσι ώστε να τρωθεί μια και καλή το αξιόμαχο της Αεροπορίας Στρατού και να μην ανησυχούν οι γείτονες μας επιτέλους. Φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ διότι δεν έπαψε ποτέ να ενημερώνει εμπιστευτικά την πολιτική ηγεσία για τις ατέλειες που υπάρχουν στο Στρατό Ξηράς (όπως και σε κάθε άλλο Στρατό του πλανήτη). Φταίει αυτός διότι πετούσε ο ίδιος με τα Απάτσι στις 8 Ιανουαρίου 2010 για να τα αξιολογήσει και να ενημερώσει τον ΥΕΘΑ για τις απαιτήσεις που υπήρχαν.  Αντιθέτως, έπρεπε να κάθεται να δίνει συνεντεύξεις στις εφημερίδες για τα Απάτσι που τώρα τον κατηγορούν ότι αυτός φταίει για την καταστροφή του ελικοπτέρου. Ξεχνούν όμως ότι ακόμη και το ελικόπτερο των Navy Seals που έπεσε σε πολύ κρίσιμη στιγμή για την διεθνή ασφάλεια (τη σύλληψη του Αρχηγού της Αλ Κάϊντα) δεν άγγιξε ποτέ τη στρατιωτική ηγεσία των ΗΠΑ διότι ατυχήματα συμβαίνουν και φυσικά δεν οφείλονται στην ανικανότητα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των ΗΠΑ. Εξ’ άλλου την επιχείρηση συντόνιζε ο ίδιος ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, δηλαδή τώρα ποιος φταίει για την πτώση του ελικοπτέρου στο Πακιστάν αν όχι ο συντονιστής της επιχείρησης;

Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” η επικοινωνία του κ. Α/ΓΕΣ με την εκπομπή αθλητικού περιεχομένου πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρωτοβουλίας του παρουσιαστή της. Ο κ. Αρχηγός, στο πλαίσιο της ευγένειας και των καλών τρόπων συμπεριφοράς απήντησε στον παρουσιαστή της εκπομπής, όταν ρωτήθηκε για το ήθος και την προσφορά στον αθλητισμό του έγκριτου δημοσιογράφου κ. Δημήτριου Μπούζα. Σημειώνεται ότι η επικοινωνία ήταν τηλεφωνική και ουδεμία συμμετοχή υπήρξε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Όμως στην Ελλάδα για όλα φταίει ο Αρχηγός ΓΕΣ, ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος. Για το λόγο αυτό κύριε Βενιζέλο καλύτερα ακούστε τις άθλιες συκοφαντίες, διώξτε τον και μην το κάνετε Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για να αποδείξουμε στη χώρα που φυλάκισε, εξόρισε και απαξίωσε τους καλύτερους Στρατηγούς της ότι δεν ξεχνούμε την ιστορία μας.

(Και στο κάτω-κάτω προς όλους εσάς που δεν σας άρεσαν τα αθλητικά σχόλια του Αρχηγού ΓΕΣ:  E λοιπόν ναι ρε και ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος και εμείς είμαστε ΠΑΟΚ έχετε κανένα πρόβλημα);

Ακολουθεί φωτογραφία του Αρχηγού ΓΕΣ που πετάει με τα ελικόπτερα Απάτσι (8 Ιανουαρίου 2010) για να καταγράψει ο ίδιος τις ατέλειες και τις ανάγκες τους εκτιθέμενος στους ίδιους κινδύνους που εκτίθενται οι πιλότοι των ελικοπτέρων.

Κάντε ένα σχόλιο