Υπηρεσίες Ασφαλείας, Συστήματα Συναγερμού, Ασφάλεια Υψηλών ΠροσώπωνΜην αφήνετε ορισμένες ακατάλληλες και επικίνδυνες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας να σας εξαπατήσουν. Κινδυνεύετε! Επικοινωνήστε άμεσα με το Κέντρο Ελέγχου Όπλων για δωρεάν παροχή επιστημονικής υποστήριξης σε θέματα ασφαλείας.

Η εικόνα που παρουσιάζουν ορισμένες εταιρίες security στην Ελλάδα σήμερα είναι η εξής: Πολυτελείς ιστοσελίδες με θυρεούς και εικόνες με πράκτορες όπως αυτές που έχετε δει στις ταινίες της τηλεόρασης (που όμως βρίσκονται και σε άλλες ξένες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο!), πιστοποιητικά αμφιβόλου προέλευσης (ISO κλπ), στελέχωση με άτομα του υποκόσμου, υπέρβαρους, συνταξιούχους και αδύναμες γυναίκες που δεν έχουν τη νομική κατάρτιση και την εκπαίδευση να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ασφαλείας. Ακόμη στο προσωπικό των εταιριών αυτών υπάρχουν ενδεχομένως άτομα με προβλήματα υγείας που θα εξαφανιστούν η θα καταρρεύσουν στην πρώτη κρίση που θα προκύψει. Ακόμη χειρότερα ορισμένες από τις εταιρίες αυτές παρέχουν τις «υπηρεσίες» τους με πολύ υψηλά κόστη που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα της Ελλάδας!

Αφήστε το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) να αναλάβει την ασφάλεια των αγαπημένων σας προσώπων, της επιχείρησης σας, των εκδηλώσεων σας και φυσικά του εαυτού σας. Χωρίς καμία πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση το επιστημονικό ίδρυμα ερευνών EKEO αναλαμβάνει την επιστημονική επίβλεψη και υποστήριξη της ασφάλειας σας. Διαβάστε την ανάλυση που ακολουθεί και επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα!

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν ορισμένες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που δεν πληρούν τις προδιαγραφές του νόμου οι οποίες είναι αυστηρότατες. Θυμηθείτε τα στελέχη ορισμένων εταιριών που από την εμφάνιση τους και μόνο αποδεικνύουν ότι με δυσκολία θα υπερασπιστούν ακόμη και τον εαυτό τους σε περίπτωση κινδύνου. Θυμηθείτε τις κλοπές τις διαρρήξεις και τις ληστείες σε χώρους που υποτίθεται ότι φυλάσσονται από υπηρεσίες ασφαλείας. Θυμηθείτε ότι τρομοκρατικές οργανώσεις στο παρελθόν κατάφεραν τρομοκρατικά χτυπήματα σε στόχους της Ελλάδας που φυλάσσονταν από ιδιωτικές υπηρεσίες ασφαλείας. Οι εγκληματίες πλέον δεν αποτρέπονται πλέον από τα αυτοκόλλητα και τις ταμπέλες των εταιριών ασφαλείας (security) στην είσοδο των επιχειρήσεων και τις ταμπέλες στις πολυτελείς συνοικίες. Οι εγκληματίες σήμερα δεν είναι αφελείς και γνωρίζουν ποιο είναι το πραγματικό επίπεδο παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security) στην Ελλάδα.

Τα διάφορα φυσικά και νομικά πρόσωπα που αναζητούν αυτές τις υπηρεσίες ασφαλείας κινδυνεύουν να πληρώσουν πολύ ακριβά (κυριολεκτικά και μεταφορικά) την επιλογή μιας ακατάλληλης και ίσως επικίνδυνης εταιρίας ασφαλείας (security). Στα πλαίσια της κοινωφελούς επιστημονικής δραστηριότητας του το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων αναλαμβάνει την υποστήριξη των πολιτών και των φορέων που αναζητούν υπηρεσίες ασφαλείας. Το ίδιο το επιστημονικό ίδρυμα αναλαμβάνει όλη την επιστημονική διαχείριση των αναγκών σας.
Ειδικότερα, το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων:

  • Αξιολογεί και επιλέγει τις καλύτερες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας με τις οποίες το ίδρυμα μας συνεργάζεται ως επιστημονικός διαχειριστής των υπηρεσιών τους.
  • Συνεργάζεται με τους πολίτες και τα διάφορα νομικά και φυσικά πρόσωπα που αναζητούν υπηρεσίες ασφαλείας και αφού αξιολογήσει τις πραγματικές απαιτήσεις και ανάγκες τους αναθέτει στις εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας που επιβλέπει την παροχή των σχετικών υπηρεσιών.
  • Ελέγχει τις τιμές των εταιριών ώστε να είναι οι καλύτερες και οι χαμηλότερες για τον πολίτη και αποτρέπει την αισχροκέρδεια εις βάρος του. Όλες οι αμοιβές των εταιριών αυτών ελέγχονται, αξιολογούνται και μόνο αν πάρουν την έγκριση του ιδρύματος μας αποδίδονται στην εταιρία από τον πολίτη. Στην περίπτωση που τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που δέχθηκαν τις υπηρεσίες αυτές ασφαλείας δεν ικανοποιούνται (για τεκμηριωμένους λόγους) επιβάλλει στις εταιρίες ασφαλείας την επιστροφή των χρημάτων.
  • Αξιολογεί τις εταιρίες όσον αφορά τη νομιμότητα της φύσης τους, την εκπαίδευση των στελεχών τους και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.
  • Αναλαμβάνει το νομικό έλεγχο των εταιριών παροχής υπηρεσιών ασφαλείας σε περίπτωση που ο πολίτης θεωρεί ότι θίγεται από τις εταιρίες αυτές η υπέστη βλάβη από τις υπηρεσίες τους.
  • Αξιολογεί και ελέγχει συνεχώς το έργο των εταιριών αυτών ώστε οι πολίτες να μην ανησυχούν για την παροχή πραγματικών υπηρεσιών ασφαλείας. Οι πολίτες πλέον έχουν το δικό τους φορέα αξιολόγησης ποιότητας των υπηρεσιών ασφαλείας με το ακαδημαϊκό κύρος που φέρει το επιτελείο του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων.

Μην αφήνετε ορισμένες ακατάλληλες και επικίνδυνες εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας να σας εξαπατήσουν. Κινδυνεύετε, διότι είναι πιο επικίνδυνο να θεωρείς ότι είσαι ασφαλής (με μια εταιρία που σε εξαπατά) από το να μην έχεις καμία εταιρία ασφαλείας αλλά να το γνωρίζεις!

Πριν αναθέσετε σε οποιαδήποτε εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ελάτε σε επαφή με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε.

Μήνυμα προς τις εταιρίες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας:
Είστε εταιρία security (παροχής υπηρεσιών ασφαλείας) και θέλετε να αξιολογηθείτε και να ενταχθείτε στους συνεργάτες μας που επιβλέπει επιστημονικά το ίδρυμα ερευνών μας; Αν θεωρείτε ότι πληροίτε όλες τις προϋποθέσεις του νόμου και είστε πρόθυμοι να αξιολογηθείτε και να ενταχθείτε στο πρόγραμμα υπό τις δεσμεύσεις που περιγράφονται στη σελίδα αυτή τότε επικοινωνήστε μαζί μας. Το ίδρυμα μας μπορεί να σας αναθέσει την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στα φυσικά και νομικά πρόσωπα που προσφεύγουν σε μας υπό τις προϋποθέσεις που αναφέρονται στην παρούσα σελίδα.

Μήνυμα προς το προσωπικό ασφαλείας
Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων συνεργάζεται με άτομα που ενδιαφέρονται να εργαστούν ως προσωπικό ασφαλείας στις εταιρίες με τις οποίες το ίδρυμα μας συνεργάζεται. Στείλε το βιογραφικό σου στο Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων μόνο αν πληροίς όλες τις παρακάτω προϋποθέσεις

  • Έχεις καθαρό ποινικό μητρώο
  • Είσαι απόφοιτος σχολής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
  • Είσαι γνώστης πολεμικών τεχνών η υπηρέτησες στις Ειδικές Δυνάμεις η στα Σώματα Ασφαλείας
  • Είσαι απολύτως υγιής σωματικά και ψυχικά (απαιτείται βεβαίωση νοσοκομείου)
  • Είσαι πρόθυμος να παρακολουθήσεις επιμορφωτικά σεμινάρια σε θέματα ασφαλείας
  • Μπορείς να καταθέσεις τουλάχιστον δύο ονόματα σημαντικών κατά την άποψη σου ανθρώπων που μπορούν να εγγυηθούν για την προσωπικότητα σου.

Επισήμανση προς το υποψήφιο προσωπικό ασφαλείας: Καμία επαφή των ενδιαφερομένων δεν θα υπάρξει με το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων πριν την κατάθεση του βιογραφικού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κάντε ένα σχόλιο