Τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης (ΕΔΕ) για τον εντοπισμό ευθυνών σχετικά με τα όσα φέρεται να συνέβησαν στο Πολεμικό Μουσείο με πρωταγωνιστές το γιο πρώην βουλευτή και γνωστό μοντέλο, διέταξε ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του μουσείου. Στην παρέμβαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τον καταλογισμό ευθυνών σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση, οδήγησε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Veto»
YouTube Preview Image
, σύμφωνα με το οποίο ο γιος του βουλευτή διασκέδαζε μεταμεσονύκτιες ώρες με το μοντέλο σε θάλαμο στρατιωτών του Πολεμικού Μουσείου, όπου υπηρετεί τη θητεία του.

Διαβεβαιώσεις Ευ. Βενιζέλου για επιβολή κυρώσεων

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος τόνισε την επαγρύπνηση και υποδειγματική αυστηρότητα που διέπουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, επισημαίνοντας ότι στις μονάδες όπου κρίνεται πραγματικά η ασφάλεια της χώρας, υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και απόλυτη ετοιμότητα αντίδρασης.

Σημείωσε πάντως ότι υπάρχουν και κάποιοι χώροι «όπου τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο χαλαρά». «Και εκεί», παρατήρησε «αλλάζουν άρδην οι συνθήκες, γιατί πρέπει να εφαρμόζονται οι οδηγίες που έχω δώσει σε όλα τα επιτελεία».

Ο υπουργός ξεκαθάρισε τέλος ότι αναμένει το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, ώστε να προσωποποιηθούν οι ευθύνες -εφόσον υπάρχουν- και να επιβληθούν οι αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις.
YouTube Preview Image
ΠΗΓΗ:Ναυτεμπορική, NewsIt

Κάντε ένα σχόλιο