Όλοι οι παράγοντες των ΜΜΕ γνωρίζουν το εξαιρετικό έργο που επιτελεί ένας διαπρεπής Έλληνας στη Γερμανία ο κ. Σπύρος Μοσκόβου Διευθυντής της Ελληνικής Υπηρεσίας Deutsche Welle. Μετά από αίτημα του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων ο Διευθυντής της Ελληνικής Υπηρεσίας της Deutsche Welle επέτρεψε την αναδημοσίευση ορισμένων άρθρων της Deutsche Welle που αφορούν θέματα Εθνικής και Διεθνούς Ασφάλειας στην Ιστοσελίδα της «Αθηνάς» . Η προσφορά του αυτή, που χαιρετίστηκε από όλα τα Στελέχη του κοινωφελούς ερευνητικού μας κέντρου, θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την ενημέρωση των Ελλήνων και ιδιαίτερα των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που ενημερώνονται συνεχώς από την ιστοσελίδα μας.

Θερμές Ευχαριστίες στον συμπατριώτη μας κ. Σπύρο Μοσκόβου,  Διευθυντή της Ελληνικής Υπηρεσίας Deutsche Welle καθώς και σε όλους τους εξαιρετικούς συνεργάτες του!

Τα στελέχη της Ελληνικής Υπηρεσίας της Deutsche Welle που πλαισιώνουν τον κ. Μοσκόβου είναι τα εξής: Σταμάτης Ασημένιος, Κώστας Συμεωνίδης, Ειρήνη Αναστασοπούλου, Στέφανος Γεωργακόπουλος, Βιβή Παναγιώτου, Γιώργος Παππάς, Μαρία Ρηγούτσου.

Κάντε ένα σχόλιο