Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας, στις 17:30 την ημέρα της Εθνικής Εορτής (28ης Οκτωβρίου 2010) στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης θα τελέσει τα εγκαίνια της Defensys, της Διεθνούς Έκθεσης Άμυνας και Ασφάλειας στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Η επίσημη δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλλάς» στην Αίθουσα «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010. Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων είναι μεταξύ των επισήμων προσκεκλημένων επιστημονικών φορέων και θα παραστεί σε όλες τις Τελετές και Εκδηλώσεις της Defensys.
Εξαιρετική ήταν η πολύμηνη προσπάθεια του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΘ, Δρ.Κυριάκου Ποζρικίδη ο οποίος απέδειξε ακόμη μια φορά τις οργανωτικές του ικανότητες με την συνεχή υποστήριξη του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημητρίου Μπακατσέλου.
Η μεγάλη αυτή επιτυχία του ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου αναβαθμίζει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και ακυρώνει τις φιλοδοξίες των ιδιωτών και μεσαζόντων που κερδοσκοπούσαν επί δεκαετίες σε θέματα αμυντικών εξοπλισμών.

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης

Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΘ, Δρ. Κυριάκος Ποζρικίδης

Κάντε ένα σχόλιο