Την 1 Νοε 2010 πραγματοποιήθηκε η τελετή ορκωμοσίας των Ιετών Σπουδαστών της Σχολής Αξκων Νοσηλευτικής (45 Ελλήνων και 3 Ιορδανών) παρουσία του Υπαρχηγού Επιτελείου ΓΕΕΘΑ Αντιστράτηγου Σαμπάτη Ξιφαρά.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βύρωνα, Καισαριανής και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, Αξιωματικοί, καθηγητές καθώς και συγγενείς των ορκιζομένων.

Στην Ημερήσια Διαταγή η Διοικητής της Σχολής Ταξίαρχος Αγ. Θεοδωρακοπούλου-Τσαγκλή μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι υψηλές επιδόσεις στις κατατακτήριες εξετάσεις, η επιλογή καριέρας σε Ανθρωποκεντρικό επάγγελμα και λειτούργημα όπως αυτό της Νοσηλευτικής, καθώς και η επιτυχής περάτωση του σταδίου Βασικής Στρατιωτικής Εκπαίδευσης καταδεικνύουν ότι οι νέοι Ιετείς διαθέτουν θέληση, εργατικότητα, φιλομάθεια, υπομονή και επιμονή αλλά και βούληση να υπηρετήσουν υψηλούς στόχους και ιδεώδη.

Αυτές τις ικανότητες, καθώς και τις αρχές και αξίες του Στρατιωτικού καλούνται να τις αναπτύξουν και να τις καλλιεργήσουν, προκειμένου να ανταπεξέλθουν σε μια εξαιρετικά απαιτητική ακαδημαϊκή και ταυτόχρονα Στρατιωτική εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο και τη Σχολή.

ΠΗΓΗ ΣΑΝ

Κάντε ένα σχόλιο