Τα υβριστικά δημοσιεύματα για τον Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο και για ότι πολυτιμότερο έχει ένας πατέρας, την ίδια του την κόρη, τροφοδοτούν τα κουτσομπολιά στα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και προκαλούν διέγερση αλλά λίγοι αντιλαμβάνονται ότι αποτελούν όπλο μαζικής καταστροφής. Στην περίπτωση αυτή δεν είναι μόνο ο κ. Αρχηγός ΓΕΣ που δέχεται επίθεση αλλά η ίδια η αξιοκρατία στις κρίσεις των πάσης φύσεως Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Οι κρίσεις των Ελλήνων Αξιωματικών όλων των Κλάδων και των Καθηγητών των Σχολών Ενόπλων Δυνάμεων στιγματίζονται κάθε φορά από μια σκοτεινή δραστηριότητα των πάσης φύσεως ρουφιάνων, κατασκόπων και προδοτών που υφέρπουν και καραδοκούν εντός και εκτός Ελλάδας. Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων που αναλαμβάνει να κρίνει τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και τους Καθηγητές των Στρατιωτικών Σχολών φυσικά προσπαθεί πάντα να σταθεί στο ύψος της, να αξιολογήσει και να αποκρούσει τις επιθέσεις αυτές. Στην κρίσιμη περίοδο λοιπόν αποστέλλονται ανώνυμες επιστολές, δημοσιεύονται δυσφημιστικά άρθρα και γενικά ανοίγει η ίδια η κόλαση προκειμένου να τραυματιστεί η υπόσταση και η προσωπικότητα των άξιων και έγκριτων.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση πρώην καθηγητή μιας κάποιας Σχολής των Ενόπλων Δυνάμεων που έχει μηνυθεί για πλήθος ποινικών αδικημάτων που διέπραξε εις βάρος νεαρότερου συναδέλφου του τον οποίο προσπάθησε να καταστρέψει συκοφαντώντας τον την περίοδο των ακαδημαϊκών κρίσεων. Η αιτία του άσβεστου μίσους του (συνταξιούχου πλέον καθηγητή) ήταν ότι ο νεότερος (και καλύτερος) επιστήμονας πριν την κρίση του υπέβαλλε αίτηση εξαίρεσης του εν λόγω εμπαθούς Καθηγητή αποκαλύπτοντας παράλληλα στην αρμόδια Στρατιωτική Ηγεσία το εξαιρετικά υποβαθμισμένο επιστημονικό-ερευνητικό έργο του συκοφάντη του. Πριν την επίμαχη εκλογή ασφαλώς κυκλοφόρησαν και τα απαιτούμενα αρνητικά δημοσιεύματα από άλλο καθηγητή που είχε συντάξει στο παρελθόν μια παράτυπη εισηγητική έκθεση για τον κρινόμενο και η οποία είχε ακυρωθεί δικαστικά μετά από προσφυγή του κρινόμενου. Έτσι ενισχύθηκε η φθορά κατά της υποψηφιότητας του κρινόμενου επιστήμονα. Ασφαλώς οι άλλοι Καθηγητές Πανεπιστημίου που αποτελούσαν την κριτική επιτροπή ενημέρωσαν τη Στρατιωτική Ηγεσία αλλά όμως το κακό είχε ήδη γίνει αφού αυτή είχε ήδη παραπλανηθεί και επηρεαστεί αρνητικά. Έτσι ο κρινόμενος αδικήθηκε εξ’ αιτίας του συκοφάντη καθηγητή και των δηλητηριωδών δημοσιευμάτων και έχασε πολύτιμο χρόνο από την καριέρα του, την οικογένειά του και τη ζωή του. Η μετέπειτα δικαίωση του εν λόγω επιστήμονα κατά τη διάρκεια του νομικού ελέγχου αποτελεί μια μικρή μόνο παρηγοριά και αναμένεται η απονομή της Δικαιοσύνης μέσω την μηνύσεων και αγωγών που υπέβαλλε κατά του συκοφάντη του.

Για το θέμα αυτό το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων θα ανοίξει σύντομα ένα πλήρη φάκελο στην ιστοσελίδα του ώστε να ενημερωθεί ο Ελληνικός Λαός με έγγραφα και στοιχεία και να μην υπάρξουν αντίστοιχα φαινόμενα στο μέλλον.

Η αναφορά στην περίπτωση αυτή της άθλιας συκοφαντίας στην Ακαδημαϊκή Κοινότητα των Στρατιωτικών Σχολών σκοπό έχει να αποδείξει ότι δεν κινδυνεύει από τα ανώνυμα ιστολόγια και τους συκοφάντες μόνο ο έγκριτος σημερινός Αρχηγός ΓΕΣ αλλά όλα τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων από τον νεοσύλλεκτο μέχρι τον Ανώτατο Αξιωματικό και βέβαια μέχρι την Ακαδημαϊκή Κοινότητα των Σχολών των Ενόπλων Δυνάμεων όπου και όταν όλοι αυτοί κρίνονται.

Ιδιαίτερα στις κρίσεις των αξιωματικών όσοι έκαναν εχθρούς κατά την εκτέλεση του καθήκοντός τους δέχονται μερικές φορές στην περίοδο των κρίσεων συκοφαντικές επιθέσεις είτε επώνυμα είτε ανώνυμα. Αν ο σημερινός Αρχηγός ΓΕΣ και κάθε Αρχηγός Γενικού Επιτελείου άκουγε τους ρουφιάνους που προσπαθούν να καταστρέψουν τους εχθρούς τους την περίοδο των κρίσεων κανείς Έλληνας Αξιωματικός δεν έπρεπε να κοιμάται ήσυχος.

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, μην παρασύρεστε από την ηδονή της ανώνυμης συκοφαντίας του διαδικτύου διότι είναι θέμα χρόνου πότε θα δείτε το όνομά σας στα συγκεκριμένα ιστολόγια και τότε αν δεν έχει καταφέρει να αποκρούσει ο σημερινός Αρχηγός ΓΕΣ τις επιθέσεις εναντίον του (η αν έχει επηρεαστεί η κρίση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας εξαιτίας τους) μπορείτε να φανταστείτε τι θα σημάνει αυτό για τις δικές σας κρίσεις στο μέλλον!

Έχουν ήδη ανοίξει οι Ασκοί του Αιόλου στο διαδίκτυο με δόλιες παρεμβάσεις σε θέματα κρίσεων Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Καθηγητών Στρατιωτικών Σχολών (θυμηθείτε τις ανώνυμες επιθέσεις που δέχθηκε στο παρελθόν Διοικητής της ΣΣΕ μέσω του διαδικτύου την περίοδο των κρίσεων). Ευτυχώς έλαχε σε μια υψηλού κύρους στρατιωτική και ακαδημαϊκή προσωπικότητα, όπως ο Στρατηγός Δρ. Φραγκούλης Φραγκος, το δύσκολο έργο της απόκρουσης και εξουδετέρωσης παρόμοιων επιθέσεων εναντίον του προς όφελος όλων μας.

Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Καθηγητές των Στρατιωτικών Σχολών: Αντισταθείτε τώρα, Αντιδράστε και Αποκρούστε τα συκοφαντικά δημοσιεύματα κατά της Ηγεσίας του Ελληνικού Στρατού στέλνοντας μηνύματα ήθους και αξιοπρέπειας στους άξεστους υβριστές και συκοφάντες (ακόμη και αν δεν δημοσιεύονται) μέχρι να ολοκληρωθεί η εισαγγελική έρευνα που θα αποκαλύψει και θα καταισχύνει τους δημαγωγούς.

Εδώ είναι η έσχατη γραμμή ανάσχεσης. Αν φθείρουν σήμερα τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού τότε οι κρίσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Στρατιωτικών Σχολών θα ρυθμίζονται πλέον από τα ανώνυμα ιστολόγια και τα ανώνυμα ηλεκτρονικά μηνύματα (στα οποία μόνο συκοφάντες και κακόβουλοι μπορούν να δώσουν βάση)

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων περιμένει τις δικές σας απόψεις και σχόλια.

Αντισταθείτε και Αντιδράστε!

Κάντε ένα σχόλιο