Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι ο έλεγχος των λαθρομεταναστών και της παράνομης εισόδου τους στη χώρα δεν είναι δουλειά του Ελληνικού Στρατού αφού ανήκει στην αρμοδιότητα της Αστυνομίας και της FRONTEX.  Δεν έχουμε εισβολή ούτε επίθεση. Ειδικότερα σε πρόσφατο ερώτημα στη Βουλή αναφέρεται ότι:
Πλήρης αποτυχία καταγράφεται, στη δραστηριότητα του ειδικού τμήματος της FRONTEX που δραστηριοποιείται στον Έβρο, καθώς όχι μόνο δεν έχει μειωθεί το κύμα εισροής λαθρομεταναστών από τη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή, αλλά αντίθετα έχει αυξηθεί. Πράγματι, σύμφωνα με στοιχεία του ΓΕΕΘΑ που επικαλείται και δημοσιεύει το Defencenet, σε ένα μόνο Σαββατοκύριακο τού Νοεμβρίου, εισήλθαν από τον Έβρο 643 λαθρομετανάστες.

Με μέτριους υπολογισμούς, κάθε χρόνο προστίθεται στην Ελλάδα μια πόλη 150.000 ανθρώπων, όλων μουσουλμάνων, που όπως είναι φυσικό, αλλοιώνουν την πληθυσμιακή σύνθεση και αποδομούν την εθνική και φυλετική ομοιογένεια της χώρας μας.

Αυτά δηλώνει στην ερώτησή του στη Βουλή ο Βουλευτής κ. Μάκης Βορίδης και ρωτάει τον ΥΕΘΑ

1. Πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση το πρόβλημα αυτό;
2. Έχει αξιολογηθεί η δράση της FRONTEX;
3. Υφίσταται μελέτη του κόστους αντιμετώπισης της παράνομης μετανάστευσης (σύλληψη, μεταφορά, καταγραφή, προσωρινή φύλαξη);

Το ΥΠΕΘΑ δηλώνει ότι αρμόδιο να απαντήσει είναι το συνερωτώμενο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΠΗΓΗ ΥΠΕΘΑ

Κάντε ένα σχόλιο