Η επίθεση στο διαδίκτυο κατά του σημερινού Αρχηγού ΓΕΣ είναι η μεγαλύτερη απόδειξη του κυβερνοπολέμου που έχει ξεσπάσει κατά των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Με αριστοτεχνικό τρόπο και με πλήρως νόμιμα μέσα ο Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος απέκρουσε την επίθεση εις βάρος του και εις βάρος του κύρους του Στρατού Ξηράς. Η τρομοκρατία των ανώνυμων ιστολογίων και ανώνυμων ηλεκτρονικών μηνυμάτων κατά Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων δέχθηκε ένα σημαντικό πλήγμα αφού και άλλα ιστολόγια που μέχρι πρόσφατα αναπαρήγαγαν τις ύβρεις του συγκεκριμένου ιστολογίου τώρα αλλάζουν στάση και αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα.

Όμως πότε άρχισε αυτή η επίθεση εναντίον του Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου και ποιες ήταν οι πρώτες απόψεις και τα σχόλια πριν θολώσει το τοπίο με τις συκοφαντίες των συγκεκριμένων ιστολογίων; Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων είχε εντοπίσει αυτόν τον πόλεμο και τον παρακολουθούσε με ιδιαίτερη προσοχή. Αναδημοσιεύουμε εδώ μια από τις παλαιότερες διαπιστώσεις του μηχανισμού προπαγάνδας κατά του Αρχηγού ΓΕΣ ενός τυχαίου ιστολογίου (AntiNews.gr) το οποίο πολύ αξιόπιστα κατέγραψε την έναρξη των επιθέσεων καθώς και τα σχετικά σχόλια των αναγνωστών ώστε να διαπιστωθεί η μεγάλη διάρκεια του αδυσώπητου κυβερνοπολέμου εναντίον του. Οι επιθέσεις άρχισαν λίγο μετά τις τελευταίες κρίσεις και την τοποθέτησή του Στρατηγού Φράγκου σε θέση Αρχηγού ΓΕΣ και εντάθηκαν πρόσφατα καθώς πλησιάζουμε στην κρίση του νέου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, αλλά υποτίμησαν τον αντίπαλό τους…

Ακολουθεί η δημοσίευση του AntiNews 14 Μαρ 2010 η οποία αναδημοσιεύθηκε εκείνη την περίοδο σε πολλά άλλα ιστολόγια (Google Ποιοι εκστρατεύουν κατά του Αντιστράτηγου Φραγκούλη;)

Πηγή του άρθρου http://www.antinews.gr/?p=37401

Ποιοι εκστρατεύουν κατά του Αντιστράτηγου Φραγκούλη;

Από factorx στις 14/03/2010

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι ο αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Φραγκούλης, ήταν μόνιμος στόχος διαδικτυακών επιθέσεων από διάφορους οπαδούς της πολυπολυτισμικότητας και της ελευθερίας των μειονοτήτων. Προσπάθησαν έτσι να του φτιάξουν «εθνικιστικό» προφίλ, παραβλέποντας φυσικά ότι πρόκειται ένας από τους πιο ικανούς αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων που γνωρίζει άριστα την στρατιωτική διπλωματία και είναι Αρχηγός που κάνει προτάσεις  και δεν ασχολείται με τα παραπολιτικά.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο αντιστράτηγος – καταδρομέας γνωρίζει πολύ καλά την τουρκική απειλή και βρίσκεται μόνιμα στην πρωινή ενημέρωση της υπηρεσίας πληροφοριών της Τουρκίας  . Με αποτέλεσμα να μπαίνει εμπόδιο στα σχέδια ορισμένων οι οποίοι δεν δίστασαν προ καιρού να ζητήσουν ακόμα την μεσολάβηση υπερατλαντικού παράγοντα για να απομακρυνθεί από το στράτευμα (!!!).

Πάμε παρακάτω: Σήμερα η γνωστή εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας DVD που έχει διακριθεί και στο παρελθόν στον πόλεμο των εξοπλισμών, έβαλε στόχο της τον κ. Φραγκούλη, κατηγορώντας τον μεταξύ άλλων ότι «δεν κάνει την παραμικρή προσπάθεια να μειώσει τα στρατόπεδα και άρα το κόστος λειτουργίας του Στρατού» (!!!) – πάλι καλά που δεν θέλουν και την κατάργηση του …Στρατού για να κάνουμε οικονομία.

Ποια είναι η αλήθεια; Ο κ. Φραγκούλης αντιδρά στην προώθηση εξοπλιστικών προγραμμάτων και ενοχλεί έτσι μερικούς που ενδιαφερόντουσαν για το καλό των Ενόπλων Δυνάμεων και της τσέπης τους και επί προηγούμενων κυβερνήσεων.

«Αμυντικός»

Υ.Γ. Είναι γνωστό ότι ορισμένοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων ανδραγαθούν  στις διαφορές επιτροπές προμηθειών και εξοπλισμού. Και όταν τους παίρνουν χαμπάρι και τους αποστρατεύουν εκστρατεύουν σε διάφορα δημοσιογραφικά γραφεία. Αυτό είναι καλό για τους δημοσιογράφους που πρέπει κι αυτοί να κάνουν κι  αυτοί την δουλειά τους. Λίγη προσοχή όμως και διακριτικότητα δεν βλάπτει

This entry was posted in Πρώτη Σελίδα. Bookmark the permalink.

12 σχόλια στο Ποιοι εκστρατεύουν κατά του Αντιστράτηγου Φραγκούλη;

  1. anonymous είπε:

15/03/2010 στις 12:09 am

Καλά πριν μια βδομάδα είχαμε κρίσεις. Πάνε καλά;

Απάντηση

  1. Morisson είπε:

15/03/2010 στις 12:49 am

Τα ονόματα αυτών που βρίσκονται πίσω απο την συντονισμένη εκστρατεία συκοφάντησης του Α/ΓΕΣ (μέσω νέου blog το οποίο στήθηκε την επομένη της αποστρατείας τους αλλά και συγκεκριμένων εφημερίδων)έχουν γίνει ήδη γνωστά… Χτυπώντας όμως τον Αρχηγό και τα μέλη του ΑΣΣ επειδή καλώς ή κακώς τους αποστρατευσαν (άλλωστε οι περισσότεροι απο αυτούς ήσαν τα χαιδεμενα παιδιά του “συστήματος” και του πρασινου κτιρίου της Κιφησίας…), χτυπούν τον θεσμο που τόσα χρόνια υπηρέτησαν… Αυτό κάθε άλλο παρά τιμά την μέχρι χθές πορεία τους και δείνει οτι ακόμη και αν είχαν μεγάλες ικανότητες για να προχωρήσουν δεν είχαν το απαραίτητο ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει τον έντιμο έλληνα αξιωματικό και καλώς αποστρατεύτηκαν…

Απάντηση

    • maquis είπε:

15/03/2010 στις 2:05 am

Κανένα όνομα blog να ενημερωθούμε και εμείς; Δεν νομίζω να θεωρείται “προσωπικο δεδομένο”

Απάντηση

  1. JOHN είπε:

15/03/2010 στις 1:46 am

Η συκοφαντηση του αντιστρατηγου Φραγκουλη ειναι μερος της αποδυναμωσης της χωρας μετα την απωλεια μερους της εθνικης ανεξαρτησιας μας η ειναι μονιμη πληγη των Ενοπλων Δυναμεων και οχι μονο.Τα γνωστα λαμογια και κοματοσκυλα καθε χρωματος και αποχρωσεως που καταντησαν τη χωρα ημιανεξαρτητη ποτε θα σταματησουν το καταστροφικο εργο τους?Καποτε δεν πρεπει να δημιουργηθουν υπερκοματικοι μηχανισμοι που να βαζουν φρενο σε καθε επιδοξο τειχοδιωκτη?Μεχρι που φτανει η μεροληψια και ανεκτικοτητα των κυβερνοντων και τη σκοπους εχουν?

Απάντηση

  1. ΜΗΤΣΟΣ είπε:

15/03/2010 στις 9:23 am

Ο Α/ΓΕΣ ανέκαθεν πίστευε και πιστεύει στην αξία των πληροφοριών .Γι’αυτό και θεωρεί αναγκαία την δημιουργία ειδικότητας πληροφοριών στο ΣΞ όπως συμβαίνει στην αεροπορία και το ναυτικό.Και μάλιστα θέλει την αποκλειστική διαχείριση των στρατιωτικών πληροφοριών από στρατιωτικούς.Στο γεγονός αυτό αντιτίθεται η ΕΥΠ που δε θέλει να χάσει με τίποτα αυτό το κομμάτι για να έχει την δυνατότητα να ασκεί παραπολιτική επιρροή και να διατηρείται στο απειρόβλητο.
Να φαναταστείται ότι νομικά κανένας στην Ελλάδα είτε στρατιωτικός είτε αστυνομικος είτα πράκτορας της ΕΥΠ δεν δικαιόυται στην άντληση πληροφοριών από ανθρώπινες πηγές .Δηλαδή για να φανταστείτε σε τι σημείο βρισκόμαστε αν πάει ένας λοχαγός στον Εβρο και ρωτήσει έναν χωρικό αν είδε “απέναντι” κάποια περίπολο αυτός παρανομεί.
Γι’αυτό ο Φραγκούλης έχει γίνει στόχος και όχι τόσο για τα εξοπλιστικά .
Αλλωστε οι επιτροπές πλέον των εξοπλιστικών απαρτίζονται από πολίτες και οι στρατιωτικοί έχουν συμβουλευτικό χαρακτήρα(ακόμη ένα δημιούργημα του πασοκ).

Απάντηση

  1. strategy είπε:

15/03/2010 στις 10:00 am

Ο Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης είναι ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού. agesΑνέλαβε τα καθήκοντά του την 6 Αυγούστου 2009, προερχόμενος από τη θέση του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού.
Γεννήθηκε στην Κομοτηνή την 21-02-1951 και εισήλθε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων ΠΡΩΤΟΣ το 1970 και απεφοίτησε ΠΡΩΤΟΣ το 1974 με το βαθμό του Ανθυπολοχαγού.
Παρακολούθησε το σύνολο των Σχολείων του Στρατού με αρίστη απόδοση και είναι εν ενεργεία Αλεξιπτωτιστής.
Υπηρέτησε ως Διοικητής Υπομονάδας και Μονάδας των Ειδικών Δυνάμεων.
Διετέλεσε Διοικητής της 32 Ταξιαρχίας Πεζοναυτών τα έτη 2002 – 2003.
Υπηρέτησε Στρατιωτικός Ακόλουθος στην Άγκυρα στην Ελληνική Πρεσβεία από 29 Νοε 1991 έως 16 Σεπ 1994.
Υπηρέτησε Ακόλουθος Άμυνας στην Άγκυρα στην Ελληνική Πρεσβεία από 15 Ιουλ 1998 έως 30 Ιουν 2001.
Είναι απόφοιτος της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου.
Είναι απόφοιτος του NATO DEFENCE COLLEGE (NADEFCOL).
Έχει υπηρετήσει ως Επιτελής σε Σύνταγμα, Μεραρχία, Γενικό Επιτελείο Στρατού και στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

Το έτος 2003 ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντού Πολιτικής Σχεδίων και Εκμετάλλευσης στο ΓΕΕΘΑ.
Το έτος 2004 προήχθη σε Υποστράτηγο και ανέλαβε τα καθήκοντα του Δντού Διακλαδικής Διεύθυνσης Στρατιωτικών Πληροφοριών. (ΔΔΣΠ)
Το έτος 2006 ανέλαβε τη Διοίκηση της XVI M/Κ ΜΠ.
Το έτος 2007 προήχθη στο βαθμό του Αντιστράτηγου και ανέλαβε τη Διοίκηση του νευραλγικού Β’ Σώματος Στρατού (στο οποίο υπάγεται ως γνωστόν η 1η Ταξιαρχία Καταδρομών-Αλεξιπτωτιστών, η 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία).
Το έτος 2008 ανέλαβε τη Διοίκηση της 1ης Στρατιάς.
Το έτος 2009 ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Επιθεωρητή Στρατού.
Την 6 Αυγούστου 2009 ανέλαβε τα καθήκοντα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού κατόπιν απόφασης του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εξωτερικών και Άμυνας.

Απάντηση

  1. ΑΙΤΩΛΟΣ είπε:

15/03/2010 στις 10:38 am

Ο Αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αποτελεί πρώτυπο Αξιωματικού σύγχρονου στρατού του 21ου αιώνα. Είναι ο καλύτερος Αρχηγός που έχει περάσει από το ΓΕΣ και δεν τον ακουμπά τίποτε.

Απάντηση

    • nik85 είπε:

15/03/2010 στις 12:53 pm

Αξιος πραγματικα!

Ικανοτατο στελεχος, αδιαπραγματευτος, αξιομαχος

Σε πληρη αντι8εση με αρκετα κομματοσκυλα που επαιτουν προμη8ειες στους διαδρομους του Πενταγωνου

Απάντηση

  1. perifanos deksios είπε:

15/03/2010 στις 12:22 pm

πραγματικά ο Α/ΓΕΣ είναι κόσμημα για το στράτευμα.Ήμουνα φαντάρος πριν από λίγο καιρό και μας είχε επισκεφτεί..ματιά που κόβει,αγάπη για την πατρίδα και την υπεράσπιση της..

Απάντηση

  1. Νικηφόρος Ουρανός είπε:

15/03/2010 στις 8:32 pm

Ο Α/ΓΕΣ είναι άξιος αξιωματικός και έχω ακούσει από κάποιους που τον γνωρίζουν ότι είναι εξαίρετος ως άνθρωπος. Έτσι δικαιολογείται η επιθετική , συκοφαντική συμπεριφορά εναντίον του. Στην Ελλάδα ζούμε. Όποιος ξεφύγει από τον μέσο όρο, τη μέση κατάσταση πραγμάτων (όπου κανείς θα βρει λίγο λαμόγια, λίγο μικροαπατεώνες, λίγο κόπανους κλπ) αν είναι προς τα κάτω περιφρονείται. Αν είναι προς τα πάνω( ηθικός, αξιοπρεπής, εργατικός, μετρημένος κλπ ) συκοφαντείται. Η συκοφαντία αυτή όμως γίνεται παράσημο διότι η αλήθεια δεν κρύβεται.

Απάντηση

  1. NONOS είπε:

16/03/2010 στις 12:18 am

Εχω την τιμη να γνωρίζω προσωπικά τον κ.Αρχηγό αλλά περαν του συναισθηματικού ενα εχω να πώ “τέτοιο ΑΡΧΗΓΟ θα βγαλλει η Ελλάδα σε 100 χρόνια”
Μακεδωνας -Βαρδαρίσιος μάγκας-με υψηλότατο ΙQ γνωστης της γείτωνος οσο κανείς άλλος στη χωρα, γλωσσομαθέστατος,διπλωμάτης επιπέδου, μα πανω απ όλα ΑΝΘΡΩΠΟΣ με το Αλφα κεφαλαίο.
Οσο δε για το νεο Blog που τον χτυπά πλέον επι καθημερινής βασεως πιθανώς πρόκειται για αρτι αποστρατευθέντες τενεκέδες που ηλπιζαν οι αφελείς φελλοί να επιπλευσουν αλλα εις ματιν δεν μασσαει ο Φραγκος απο τετοια.
Και επιμένω οτι είναι αποστρατοι της τελευταίας βδομάδας και λιγο πολυ τους εχουμε εντοπίσει οι παρικουντες την ιερουσαλήμ γιατι οι αφελείς δεν τηρούν ουτε τις βασικές αρχες της καλυψης και αναφερονται σε πρόσωπα που προηχθησαν ( καθόλα αξια) πρόσφατα αρα η προαγωγη τους τους παρεσειρε στην αποστρατεία , καθως επίσης εστιάζονται σε γεγονότα του παρελθόντος που αφορούν εμμεσα η αμμεσα τον Αρχηγό αλλα ειναι περσινά ξυνα σταφύλια και δεν εντυπωσιαζουν πλεον ,αλλα τι να κανουμε τα καρποφόρα δενδρα χτυπόυν οχι τα ξερά και τα κούφια.
Τραβα μπροστά Αρχηγέ μας το Στρατευμα σε πιστευει και προσδοκά σε σένα οσο κι αν καποιοι ενοχλούντε που τους χαλάς τη σούπα.
Φραγκος και ξερό ψωμί.

Απάντηση

16/03/2010 στις 12:36 am

Ποιο είναι αυτό το “νέο Blog που τον χτυπά επί καθημερινής βάσεως”, ρε παιδιά, να μάθουμε κι εμείς;

Απάντηση

Κάντε ένα σχόλιο