Σκάνδαλο στο Στρατό! Ένας αξιωματικός, ένας υπαξιωματικός και ένας οπλίτης καταγγέλλονται σε ανώνυμο ιστολόγιο μεγάλης επισκεψιμότητας (δίνονται ονόματα και φωτογραφίες) για ανάρμοστη συμπεριφορά, υπερβολική αυστηρότητα και διάφορα άλλα πειθαρχικά αδικήματα.

Τα τρία αυτά στελέχη δεν σχετίζονται μεταξύ τους αλλά σίγουρα αυτά που αναφέρονται για αυτούς είναι πολύ σοβαρά αφού δίνονται τα ονόματα τους στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με ανώνυμες καταγγελίες ανώνυμου μαθητή Λυκείου,  η κόρη του αναφερόμενου αξιωματικού πήρε μεγάλους βαθμούς στο σχολείο διότι κάποιος από τους καθηγητές του Λυκείου της έχει παιδί στο στρατό και σύμφωνα με τον ανώνυμο μαθητή (η γονέα του μαθητή) ο αξιωματικός μεσολαβεί στον Διοικητή του στρατιώτη ώστε αυτός να παίρνει εύκολα άδειες. Επίσης ο καταγγελλόμενος αυτός επίορκος αξιωματικός που είναι Διοικητής μονάδας δεν δίνει εύκολα άδειες με πρόφαση τις ανάγκες της μονάδας του όπως κατήγγειλε ανώνυμα καταπιεσμένος στρατιώτης στο ανώνυμο αυτό ιστολόγιο. Το ανώνυμο ιστολόγιο δίνει το όνομα και τη φωτογραφία της ανήλικης κόρης του αξιωματικού (ακολουθεί παρακάτω) που παίρνει τους καλούς βαθμούς της σύμφωνα με το συμμαθητή της μέσω του πατέρα της.

Στο ίδιο ανώνυμο ιστολόγιο, ένας υπαξιωματικός (δίνεται το όνομά του) καταγγέλλεται από ανώνυμο στρατιώτη για υπερβολική αυστηρότητα προς τους στρατιώτες του αναγκάζοντας τους να κάνουν δύσκολες αγγαρείες λόγω εμπάθειας. Σύμφωνα με τις ανώνυμες αυτές πληροφορίες ο επίορκος υπαξιωματικός δεν κρατά σωστά το ωράριο της υπηρεσία του και χάνει ώρες στο κυλικείο πίνοντας καφέ με την ανοχή του Διοικητή του (ο οποίος επίσης αναφέρεται επώνυμα).

Όσον αφορά τον καταγγελόμενο στρατιώτη, σύμφωνα με αξιόπιστες ανώνυμες πηγές του ανώνυμου ιστολογίου, ο πατέρας του επισκέφθηκε πολιτικό γραφείο για να «γλύψει» και να πετύχει την ευνοϊκή του μετάθεση ενώ προσπαθεί συνεχώς να χορηγούνται υπερβολικές άδειες στον φυγόπονο στρατιώτη επειδή η μητέρα του θέλει να τον βλέπει συχνά.

Ερωτάται λοιπόν από το ανώνυμο ιστολόγιο ο κ. Αρχηγός ΓΕΣ γιατί αδιαφορεί για τις ανώνυμες καταγγελίες; Δεν πρέπει άμεσα να επέμβει αφού το ανώνυμο ιστολόγιο δίνει τα ονόματα τους και να φροντίσει ώστε ο εν λόγω Διοικητής να έχει την ανάλογη δυσμενή μετάθεση; Ασφαλώς το ίδιο πρέπει να ισχύσει για τον υπαξιωματικό που δεν πρέπει φυσικά να μονιμοποιηθεί αφού ήδη έχει δικαστεί και καταδικαστεί ακαριαία στο ανώνυμο ιστολόγιο. Τι θα κάνετε κύριε Αρχηγέ στις κρίσεις για τον αξιωματικό αυτό; Που θα μεταθέσετε τον υπαξιωματικό η μήπως θα τον μονιμοποιήσετε αδιαφορώντας για τις ανώνυμες καταγγελίες του ανώνυμου ιστολογίου; Θα δώσει ο Διοικητής του στρατιώτη ξανά εύκολα άδεια στο «γιο της μαμάς» αφού ο πατέρας του τρέχει στα πολιτικά γραφεία όπως λέει η ανώνυμη καταγγελία; Θα ξαναβάλει μεγάλο βαθμό ο Λυκειάρχης στην κόρη του αξιωματικού η μήπως προκειμένου να πάρει άδεια ο γιος του θα τις δώσει και τη σημαία στην παρέλαση; Ποιος πολιτικός θα πλησιάσει τώρα τον πατέρα του στρατιώτη που το ανώνυμο ιστολόγιο έκρινε τελεσίδικα και αμετάκλητα ένοχο διαπλοκής με τους πολιτικούς και έδωσε και το όνομά του στη δημοσιότητα;

Τα ονόματα όλων αυτών και οι φωτογραφίες τους δίνονται από το γνωστό έγκριτο ανώνυμο ιστολόγιο  ΧΧΧΧΧΧΧ.blogspot.com  και είναι τα εξής:…………..…..

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ίσως είναι δικό σου αυτό το όνομα που θα γραφτεί ανεξίτηλα αρχικά στο ανώνυμο συκοφαντικό ιστολόγιο και ύστερα με αυτόματη αναπαραγωγή copy-paste και rss-feeds σε δεκάδες άλλα εξίσου ανώνυμα μέχρι να γίνει κοινή πεποίθηση όλων ότι είσαι ένοχος. Το όνομά σου θα γίνει πρωτοσέλιδο στη Google με τον ερεθιστικό και σκανδαλώδη τίτλο που τράβηξε την προσοχή σου εδώ και σε έκανε να διαβάσεις το άρθρο του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων. Κανείς δεν θα μάθει για όλα όσα πάσχισες να κάνεις στη ζωή σου και στην καριέρα σου. Όλοι θα ξέρουν την αλήθεια που αντιλαμβάνεται το παραστρατιωτικό ιστολόγιο που αποφάσισε την καταστροφή σου με τις παραπάνω αναπόδεικτες συκοφαντικές αναφορές στο όνομά σου και στο όνομα των παιδιών σου .  Εσύ ως στρατιωτικός δεν έχεις το δικαίωμα να μιλήσεις στα μέσα ενημέρωσης ούτε τις γνώσεις (η την άδεια) να στήσεις το δικό σου επώνυμο ιστολόγιο για να αντιμετωπίσεις την επίθεση. Είσαι άοπλος, ανίσχυρος και μόνος!

Είναι σαν να ξυπνάς μια μέρα και να διαβάζεις σε μια τεράστια υπερυψωμένη ταμπέλα στην πλατεία Συντάγματος ότι εσύ και η οικογένειά σου είστε «ανήθικοι» και «βρώμικοι» ενώ εκεί είναι και οι φωτογραφίες των παιδιών σου. Χωρίς να ξέρεις ποιος τα ανάρτησε εκεί ώστε να τον αντιμετωπίσεις, χωρίς να μπορείς να τη σβήσεις, χωρίς να μπορείς να την κατεβάσεις διότι η Google που δέχθηκε την ανάρτηση της «ταμπέλας» στην «Πλατεία Συντάγματος» αρνείται να την κατεβάσει. Η ταμπέλα κατεβαίνει μόνο αν οι διαχειριστές του παραστρατιωτικού ιστολογίου διέπραξαν κακούργημα εναντίον σου αλλιώς θα είναι για πάντα εκεί, ο δικός σου αιώνιος σταυρός, χωρίς καμία αποκαθήλωση. Η συκοφαντική δυσφήμιση όμως είναι πλημμέλημα και έτσι η ταμπέλα-ταφόπλακα θα μείνεί για πάντα εκεί. Να θυμίζει σε όλους όσους πάνε να σε υποστηρίξουν ότι μπορεί να πάθουν τα ίδια, να θυμίζει σε όλους ότι ίσως είσαι «βρώμικος» και να σε αποστρέφονται σαν λεπρό. Ένα ιδιότυπο ψηφιακό «παλούκωμα» που ίσχυε με άλλη μορφή στο Μεσαίωνα και στη μαύρη εποχή του εμφυλίου πολέμου ενώ ισχύει ακόμη σε πρωτόγονες φυλές της Αφρικής.

Προφανώς το παραπάνω παράδειγμα είναι ένα δείγμα της παντοδυναμίας των παραστρατιωτικών ιστολογίων. Μια νέα μορφή τρομοκρατίας του διαδικτύου που επιχειρεί να ελέγξει τις κρίσεις, τις άδειες και τις μεταθέσεις των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Μόλις γίνει αυτή η δημοσίευση του ονόματός του «παραβάτη» στο ανώνυμο ιστολόγιο αρκεί ένα τηλέφωνο στον αξιωματικό που αναφέρεται επώνυμα στο ιστολόγιο για να ακολουθήσει οδηγίες (Ίσως έτσι κατέβει το δημοσίευμα και σωθεί ο εκβιαζόμενος στρατιωτικός). Ήδη η απειλή «θα σε βγάλω στο τάδε ανώνυμο ιστολόγιο» είναι καθημερινή απειλή στο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων. Η επώνυμη αναφορά που προβλέπεται από την υπηρεσία έχασε πια την νομική της ισχύ ενώ η ακαριαία δύναμη της συκοφαντίας είναι ηδονική και πανίσχυρη.

Η διαδικτυακή τρομοκρατία των παραστρατιωτικών ιστολογίων, τελικά εστίασε στον Αρχηγό ΓΕΣ Στρατηγό Δρ. Φραγκούλη Φράγκο ο οποίος λεβέντικα μάχεται και τα αντιμετωπίζει με τη βοήθεια της Δικαιοσύνης. Τα υβριστικά αυτά ιστολόγια εξύβρισαν έναν από τις πιο ηθικούς και μορφωμένους Έλληνες Στρατηγούς, τον καταδρομέα Αρχηγό ΓΕΣ αποκαλώντας τον (ΠΡΟΔΟΤΗ, ΓΛΕΙΦΤΗ, ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ, ΝΕΝΕΚΟ κλπ κλπ) εξύβρισαν την νεαρή κόρη του (ΝΥΜΦΙΔΙΟ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΑ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ κλπ κλπ) εκτοξεύοντας ακόμη πλήθος άλλων ακατονόμαστων ύβρεων που δεν ακούστηκαν για κανένα πολιτικό, για κανένα στρατιωτικό, για κανένα πολίτη, για κανένα κακούργο. Όμως ο πρώτος Αρχηγός ΓΕΣ με πλήρη προσόντα καθηγητή πανεπιστημίου (που προκάλεσαν το θαυμασμό του ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου) προκάλεσε το φθόνο όσων δεν μπόρεσαν να αντέξουν την αναβάθμιση της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης που έχει ξεκινήσει ο Αρχηγός ΓΕΣ σε όλα τα επίπεδα του Στρατού Ξηράς.

Εύγε Στρατηγέ Δρ. Φραγκούλη Φράγκο που υπομένεις εσύ και η οικογένειά σου τα πάνδεινα με τέτοια αξιοπρέπεια αφού είσαι η έσχατη γραμμή ανάσχεσης για όλους εμάς. Αλίμονο, αν πετύχουν να επηρεάσουν τις επερχόμενες κρίσεις εις βάρος σου τότε κανείς δεν θα είναι πλέον ασφαλής στις Ένοπλες Δυνάμεις. Τόσο απύθμενο βάθος έχει το έρεβος και η τρομοκρατία των παραστρατιωτικών ιστολογίων.

Φυσικά, καμία σχέση δεν έχουν τα τρομοκρατικά παραστρατιωτικά ιστολόγια με τα ιστολόγια αμυντικού ενδιαφέροντος (ανώνυμα και επώνυμα) που έχουν δημιουργήσει πατριώτες και πραγματικοί Έλληνες. Αυτά αξίζουν συγχαρητήρια διότι άμισθα, παρά τα  εμπόδια που θέτουν ορισμένα μεγάλα εκδοτικά συγκροτήματα, αναλύουν και ενημερώνουν τον Ελληνικό Λαό, ενίοτε ασκώντας εποικοδομητική κριτική στην στρατιωτική και πολιτική εξουσία. Οι δικές μας πηγές λένε ότι ο Αρχηγός ΓΕΣ Δρ. Φραγκούλης Φράγκος διαβάζει συχνά τα έγκριτα αμυντικά ιστολόγια και λαμβάνει υπ’όψιν του τις σοβαρές κριτικές που εξασκούν ενώ ποτέ δεν αντιτάχθηκε στον πλουραλισμό του διαδικτύου τον οποίο επικροτεί και ενισχύει.

Οι κουκουλοφόροι διαχειριστές των παραστρατιωτικών ιστολογίων που πλήττονται από το σημερινό αποκαλυπτικό και εύλογο άρθρο μας φυσικά θα αντιδράσουν με τις γνωστές ύβρεις και απειλές αποκαλύπτοντας τον εαυτό τους. Όσοι όμως ανήκουν στους πατριώτες διαχειριστές των έγκριτων αμυντικών ιστολογίων ας ενώσουν την εποικοδομητική κριτική τους ώστε να ενισχύσουμε το κύρος του Στρατού που προσπαθούν να πλήξουν οι Εφιάλτες και η συμμορία τους. Όσον αφορά τις ατέλειες του Στρατού μας (που υπάρχουν σε κάθε χώρα) ας θυμηθούμε ότι τον τραυματισμένο στρατιώτη μας τον περιθάλπουμε και τον καλύπτουμε ώστε να μην βλέπει τα τραύματά του ο Εχθρός ενώ παράλληλα προσπαθούμε να τα επουλώσουμε εντός του Στρατεύματος. Κάθε άλλη τακτική μεγέθυνσης και αποκάλυψης των τραυμάτων είναι προδοτική και ανθελληνική

Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων θα δημοσιεύει σύντομα μια εμπεριστατωμένη μελέτη που θα αποδείξει πως λειτουργούν τα παραστρατιωτικά ιστολόγια, τις διασυνδέσεις τους με το εξωτερικό και πως προσπαθούν να ελέγξουν τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Σύντομα!

Κάντε ένα σχόλιο