Ούτε 48 ώρες δεν χρειάστηκε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να “δέσει” τους πρώτους δύο υπόπτους έναν άνδρα και μία  γυναίκα, για τη διαχείριση blog το οποίο ανέβαζε υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια εναντίον του Α/ΓΕΣ και της οικογένειάς του. Λίγες ώρες μετά από ανάρτηση των συκοφαντικών σχολίων που είχαν στόχο την κόρη του Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκου,ο κ. Αρχηγός  δέχτηκε τηλεφώνημα από άγνωστο ο οποίος του ζητούσε χρήματα για να σταματήσουν οι αναρτήσεις.

Η επιχείρηση της αστυνομίας στα σπίτια των υπόπτων έγινε το μεσημέρι. Η γυναίκα συνελήφθη χωρίς κανένα πρόβλημα. Ο δεύτερος όμως ο οποίος είναι συνταγματάρχης ε.α , αρνιόταν να ανοίξει τη πόρτα του σπιτιού του στον εισαγγελέα και στους αστυνομικούς επί 25 λεπτά. Ο συνταγματάρχης προσπάθησε να κρύψει ένα φορητό υπολογιστή και λίγο πριν η αστυνομία μπει δια της βίας άνοιξε και παραδόθηκε. Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί βρήκαν τον υπολογιστή ο οποίος θα ρίξει φως στην υπόθεση,αλλά θα οδηγήσει και στην πιθανή εμπλοκή κι άλλων προσώπων,που με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είχαν σχέση με το συγκεκριμένο blog.

Ο απόστρατος συνταγματάρχης θα βρεθεί αντιμέτωπος όχι μόνο με τη μήνυση του Α/ΓΕΣ,αλλά και με άλλες καταγγελίες για δημοσιεύματα του συγκεκριμένου blog.

ΠΗΓΗ http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=1818

Οι πληροφορίες προέρχονται από το παραπάνω ιστολόγιο και δημοσιεύονται χωρίς επίσημη ενημέρωση των αρχών και βέβαια με κάθε επιφύλαξη

Κάντε ένα σχόλιο