Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΗ Ευτυχία Φράγκου είναι μια καλή δημοσιογράφος με υψηλού επιπέδου σπουδές. Όμως τα προσόντα αυτά τα έχουν και άλλες οι οποίες παρουσιάζονται σε αντίστοιχες εκπομπές όπως αυτή. Αυτή όμως έχει την ατυχία να είναι η κόρη του σημερινού Αρχηγού ΓΕΣ που έχει προκαλέσει με το έργο του το φθόνο των ανθελλήνων και των κάθε λογής αντιπάλων του. Το αποτέλεσμα είναι να στοχοποιείται το παιδί του προκειμένου να φθαρεί η δική του εικόνα χωρίς φυσικά αποτέλεσμα.

Η εμφάνιση της Ευτυχίας Φράγκου στην πρόσφατη εκπομπή «Στην υγειά μας» του κ. Σπύρου Παπαδόπουλου αποτέλεσε έναυσμα για νέες επιθέσεις κατά του Α/ΓΕΣ από τα γνωστά υβριστικά ιστολόγια . Όπου όμως και να εμφανίζονταν η Ευτυχία Φράγκου να διασκεδάζει, δηλαδή σε μέρη όπου οι κόρες και οι αδερφές όλων μας θα πήγαιναν χωρίς αφορμή σχολίων, θα είχε ο ίδιο αποτέλεσμα. Διότι κάθε άρθρο κατά του Αρχηγού ΓΕΣ πρέπει να έχει κάποια αφορμή και ένα λόγο να αναφερθεί το όνομά του. Επειδή λοιπόν αυτός λόγω χαρακτήρα αποφεύγει κάθε μορφή κοινωνικής προβολής (πλην αυτών που επιβάλλονται από το αξίωμα του) πρέπει κάπως να βρεθεί αφορμή να υπάρξει βρώμικη πένα εναντίον του. Είτε λοιπόν θα είναι η αθώα διασκέδαση των παιδιών του που δεν κοστίζει τίποτα σε κανένα, είτε θα είναι μια συνηθισμένη στρατιωτική άσκηση (όπως αυτή στο Κιλκίς την οποία σπεύδουν ορισμένοι Γιωτάδες δημοσιογράφοι να αξιολογήσουν και να επικρίνουν με ανόητα επιχειρήματα) είτε ακόμη και η παραμικρή ενέργεια των συνεργατών και φίλων του Αρχηγού ΓΕΣ.

Ένας απλός έλεγχος όμως της πηγής των δηλητηριωδών αυτών σχολίων θα αποδείξει ότι πρόκειται ακριβώς για τις ίδιες βρώμικες πένες που μάχονται τον ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Αρκεί να αναζητήσετε είτε στο διαδίκτυο είτε στον ημερήσιο τύπο τις πηγές  που δυσφημούν τον Αρχηγό ΓΕΣ και θα διαπιστώσετε ότι πρόκειται για τα ίδια άτομα που έχουν πλήξει με τα ίδια δηλητηριώδη βέλη τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Δηλαδή ο σημερινός Α/ΓΕΣ πληρώνει καθημερινά το τίμημα της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Η συμμορία που προσπάθησε να θίξει τον Αρχηγό ΓΕΣ είτε με άμεσα πυρά είτε με έμμεσα πυρά κατά της οικογένειάς του και των συνεργατών του απέτυχε. Τα ανώνυμα ιστολόγια, οι ανώνυμες πηγές, τα ανώνυμα μηνύματα και κάθε άλλη μορφή δολίων μεθόδων συγκεντρώνονται καθημερινά και ενισχύουν τα ένδικα μέσα εναντίων αυτών που προσπαθούν να πλήξουν τον Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.

Οι καλόπιστες προειδοποιήσεις που έγιναν προς τα δύο συγκεκριμένα ιστολόγια που τροφοδότησαν η τροφοδοτούν το διαδίκτυο με γκρίζα προπαγάνδα κατά του Αρχηγού ΓΕΣ και του ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελου Βενιζέλου προφανώς απορρίφθηκαν από τη διαχειρίστρια του ενός (που συνεχίζει να αναρτά υβριστικά μηνύματα και να συντηρεί τα ήδη υπάρχοντα). Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ληφθούν άμεσα νέα μέτρα από την Ελληνική Δικαιοσύνη ενώ στη διαδικασία αυτή θα βοηθήσουν διάφορα άρθρα των ιστολογίων αυτών όπως για παράδειγμα αυτό που έχουν όλα αποθηκευτεί σε ασφαλές μέρος πριν την ανεπιτυχή προσπάθεια αποκαθήλωσης και εξαφάνισης τους

Η σοφότερη λύση είναι να σταματήσει έστω και την έσχατη στιγμή άμεσα η υβριστική προπαγάνδα κατά του Αρχηγού ΓΕΣ ιδιαίτερα εκ μέρους των δύο αυτών συγκεκριμένων ιστολογίων που είναι φυσικά πλήρως σεσημασμένα και ταυτοποιημένα. Με την αποκαθήλωση των υβριστικών αναρτήσεων και τη δημόσια αναγνώριση του λάθους τους θα βελτιωθεί νομικά και η θέση αυτών που ήδη διώκονται για υβριστικά δημοσιεύματα και ίσως να αποσυρθούν και οι σχετικές εγκλήσεις αν ο Αρχηγός ΓΕΣ δείξει μεγαλοψυχία ενώπιον της ευκταίας αυτής ειλικρινούς μεταμέλειας των διαχειριστών των ιστολογίων.

Σκοπός της παρούσας ανάλυσης δεν είναι η υποστήριξη του Αρχηγού ΓΕΣ αλλά η καλόπιστη (τελευταία) νουθεσία των υβριστικών ιστολογίων που θεωρούν ότι προστατεύονται από την ανωνυμία στις συκοφαντικές επιθέσεις κατά του Α/ΓΕΣ. Η νουθεσία αυτή συνοψίζεται στον εξής νόμο που πρέπει να γίνει πεποίθηση όλων των ιστολόγων “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ”

Κάντε ένα σχόλιο