Από 28 έως 30 Μαρτίου 2011, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Ιταλίας Αντιστράτηγος κ. Giuseppe Valotto, πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα, κατόπιν προσκλήσεως του Έλληνα Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγου κ. Φραγκούλη Φράγκου.

Κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα παραμονής του, ο Ιταλός Αρχηγός μεταξύ των άλλων, επισκέφθηκε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος και παρακολούθησε επίδειξη εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και μέσων από προσωπικό των Ειδικών Δυνάμεων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων, στο Μεγάλο Πεύκο.

Μετά το πέρας της επίδειξης, ο Ιταλός Αρχηγός εξέφρασε τον θαυμασμό του για το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και εξοπλισμού των Ελλήνων Καταδρομέων και ζήτησε την στενότερη συνεργασία και ανταλλαγή εκπαιδευτικών εμπειριών και δραστηριοτήτων μεταξύ του στρατιωτικού προσωπικού των δύο χωρών.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που είχε με το προσωπικό της 34 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας στο Κόσσοβο, κατά τον χρόνο που διετέλεσε εκεί Διοικητής.

ΠΗΓΗ ΓΕΣ

Κάντε ένα σχόλιο