Ο Πάνος Μπεγλίτης είναι πλέον ο νέος ΥΕΘΑ και θα υποστηριχθεί στο έργο του από ένα ΥΦΕΘΑ τον κ. Κώστα Σπηλιόπουλο Βουλευτή του νομού Αχαΐας. Αξίζει να αναφέρουμε ορισμένα στοιχεία για τον νέο ΥΦΕΘΑ: Ο Βουλευτής Κώστας Σπηλιόπουλος κατάγεται από το Δημοτικό Διαμέρισμα Μελισσίων του Δήμου Αιγίου.
Γεννήθηκε από αγρότες γονείς και είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά της οικογένειας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιούς.
Αποφοίτησε ως Πολιτικός Μηχανικός από την Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1979.
Από το 1981 εργάστηκε ως Πολιτικός Μηχανικός και διατηρούσε Τεχνικό Γραφείο στην πόλη του Αιγίου μέχρι το 2003, οπότε και ίσχυσε το ασυμβίβαστο.
Άρχισε την πολιτική του διαδρομή το 1982, σε ηλικία είκοσι πέντε(25) ετών, ως εκλεγμένος Πρόεδρος της τότε Κοινότητας Μελισσίων Αιγίου.
Το 1990 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος και διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αιγίου.
Το 1994 εξελέγη πρώτος σε ψήφους Νομαρχιακός Σύμβουλος Αχαΐας και κατέλαβε το αξίωμα του Αντινομάρχη Μελετών και Εκτέλεσης Έργων.
Από το 1974 είναι κομματικό μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ενώ έχει διατελέσει και Γραμματέας του Κινήματος στην Αιγιάλεια.
Το 1996 εξελέγη για πρώτη φορά Βουλευτής Αχαΐας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Επανεξελέγη στις εκλογές του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009.
Ως Βουλευτής, έχει συμμετάσχει σε όλες, σχεδόν, τις Επιτροπές της Βουλής και ανήκει στους Βουλευτές με έντονη Κοινοβουλευτική παρουσία.
Είναι Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής. Είναι, επίσης, μέλος στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής.
Εξελέγη Εισηγητής του ΚΤΕ (Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας) του ΠΑΣΟΚ για θέματα Υποδομών.
Υπήρξε μέλος του Προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Ορίστηκε αντιπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην IPU (Παγκόσμια Διακοινοβουλευτική Συνέλευση), όπως επίσης και στην COSAC (Συνέλευση Αντιπροσώπων Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ε.Ε.).

2 Σχόλια “Κώστας Σπηλιόπουλος: Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας – Θερμά Συγχαρητήρια!”
 1. Ο/ΗSTAMOU DESPINA λέει:

  ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

 2. Ο/ΗΣΥΛ.ΜΟΝ.ΔΗΜ.ΥΠ.ΤΕΧΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ.ΠΝ λέει:

  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΝΙΜΩΝ
  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛ/ΛΩΝ
  ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ[Π.Ν]
  ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ
  ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τ.Κ 18531
  ΤΗΛ-ΦΑΞ 210-4224024 Πειραιάς 22/06/2011
  e-mail http://www.panos1962@yahoo.gr

  ΠΡΟΣ: τον κ. Κώστα Σπηλιόπουλο
  Υφυπουργό Εθνικής Αμυνας

  Παρακαλώ να δεχθείτε τα ειλικρινά μας και θερμά μας συγχαρητήρια στο δύσκολο έργο που αναλαμβανετε στον ευαίσθητο χώρο το ΥΠΕΘΑ.
  Στις δύσκολες στιγμές που ζεί η πατρίδα μας και περνάμε όλοι μας, είμαστε στη διάθεση σας, για κάθε βοήθεια-ενημέρωση πάνω στα θέματα των τεχνικών υπαλλήλων του Πολεμικού Ναυτικού

  Με εκτίμηση
  Ο Ο
  Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
  Ε. ΓΚΟΥΒΑΛΗΣ Π. ΓΕΝΟΥΖΟΣ

 3.  
Κάντε ένα σχόλιο