Η εκατόμβη θυμάτων του σχιζοφρενούς τρομοκράτη στο Όσλο απέδειξε ότι οι νόμοι της κοινωνίας μας έχουν καταντήσει ανεδαφικοί και δεν αποτρέπουν πλέον τα εγκλήματα. Ιδιαίτερα στην Ελλάδα δεν έχει κανείς αυταπάτες ότι η ατιμωρησία είναι ο κανόνας ακόμη και στα πιο αιματηρά εγκλήματα. Θεωρούμε ότι η Θανατική Ποινή είναι ο μόνος τρόπος για να αποτραπούν ειδεχθή εγκλήματα όπως η ληστεία μετά φόνου, ο βιασμός και φόνος ανηλίκων, ο φόνος εκ προμελέτης αστυνομικών οργάνων, το μεγαλεμπόριο ναρκωτικών κλπ.

Η υποκριτική στάση ορισμένων πολιτικών και άλλων κρατικοδίαιτων φιλανθρωπικών οργανώσεων (ΜΚΟ) δημιούργησαν στην Ελλάδα ένα κλίμα ασυδοσίας όπου εκτελούνται αθώοι αστυνομικοί και καταστρέφονται χιλιάδες νεαρά παιδιά από τους μεγαλέμπορους ναρκωτικών. Οι βιαστές και φονιάδες μικρών παιδιών μπορούν μετά από χρόνια να κυκλοφορούν στους δρόμους με άδεια από τις φυλακές τους. Σατανιστές που έχουν διαλύσει τα κρανία νεαρών γυναικών για να ερεθιστούν επιστρέφουν και πάλι στους δρόμους για να επαναλάβουν τα εγκλήματά τους. Λαθρομετανάστες που σφάζουν οικογενειάρχες τυγχάνουν των ευεργετικών διατάξεων της άθλιας νομοθεσίας που θέσπισαν οι πολιτικοί που διεκδικούν την ψήφο των απολίτιστων ανώνυμων Ταλεμπάν. Αυτόματα επιθετικά τυφέκια μάχης κυκλοφορούν στο λιανικό εμπόρια στην Ελλάδα και χρησιμοποιούνται σε ένοπλες ληστείες ακόμη και για ασήμαντα ποσά. Ο Έλληνας δεν γνωρίζει πλέον αν τη νύχτα τα παιδιά του στο διπλανό δωμάτιο θα δεχθούν επίθεση από ένοπλους διαρρήκτες και βιαστές με δολοφονικά ένστικτα που γνωρίζουν ότι αν απειληθούν μπορούν να ανοίξουν πυρ ακόμη και κατά της αστυνομίας (χωρίς να ανησυχούν ιδιαίτερα αφού αργά η γρήγορα θα αποφυλακιστούν).
Η μόνη λύση είναι η επαναφορά της θανατικής ποινής για ακραία και ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα όπως αυτά που αναφέραμε στην αρχή. Λεπτομέρειες θα αναλυθούν στο μέλλον αλλά σήμερα το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων ξεκινάει μια εκστρατεία για την επαναφορά της θανατικής ποινής στην Ελλάδα ως μέσο αποτροπής των εγκληματιών που διαπράττουν φόνο εκ προμελέτης χωρίς ελαφρυντικά. Οι πολιτικοί που με λάθος αποφάσεις προκάλεσαν την αύξηση της εγκληματικότητας θα αναγκαστούν να υποκύψουν στην απαίτηση των Ελλήνων πολιτών. Ξεκινούμε την συλλογή υπογραφών εδώ (Petition)

Σημειώνουμε ότι οι πάσης φύσεως ερευνητές και συνεργάτες του Ελληνικού Κέντρου Ελέγχου Όπλων δεν έχουν την υποχρέωση να συμφωνήσουν με την άποψη αυτή που αποτελεί πρωτοβουλία αποκλειστικά της Διεύθυνσης του ΕΚΕΟ.

Κάντε ένα σχόλιο