Το Κέντρο Ελέγχου Όπλων αδιάκοπα και από την πρώτη κιόλας στιγμή είναι στο πλευρό των Κυπρίων όσον αφορά τη διαχείριση του δυστυχήματος στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης». Η άμισθη επιστημονική μας υποστήριξη αναγνωρίστηκε από την Κυπριακή Κυβέρνηση η οποία μας απέστειλε την ακόλουθη επιστολή. Η αναγνώριση αυτή αποτελεί για όλα τα στελέχη του Κέντρου Ελέγχου Όπλων την καλύτερη ανταμοιβή.

Χρίστος Πατσαλίδης, Πόπη Κανάρη, Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης

Έκρηξη στη Ναυτική Βάση (Ευάγγελος Φλωράκης) στην Κύπρο (Ιούλιος 2011) . Ο Υπουργός Υγείας της Κύπρου (Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης), η Διευθύντρια του Γενικού Χημείου της Κύπρου (Δρ. Πόπη Κανάρη) και ο Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος σε κατεπείγουσα σύσκεψη στο Υπουργείο Υγείας της Κύπρου για τη διαχείριση του ατυχήματος και των επιπτώσεων του.

YouTube Preview Image
Στις διάφορες δραστηριότητες του στην Κύπρο στα πλαίσια των μελετών του ο Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος ζήτησε να γίνει σαφής αναφορά σε όλα τα έγγραφα ότι βρίσκεται στην Κύπρο με την ιδιότητα του Διευθυντή του Κέντρου Ελέγχου Όπλων και όχι με την ακαδημαϊκή του ιδιότητα στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Κάντε ένα σχόλιο