Απολύτως δικαιολογημένη η αντίδραση του Μητροπολίτη Άνθιμου κατά της λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού της FYROM στην Ελλάδα, στη Μελίτη Φλώρινας.

YouTube Preview Image

“Είναι δυνατόν; Μπορούμε εμείς οι Έλληνες να κάνουμε ραδιοφωνικό σταθμό σε οποιοδήποτε χώρο των Βαλκανίων. Τι συμβαίνει εδώ; Θα κάνουν λέει και τηλεοπτικό σταθμό”, δήλωσε από άμβωνος. Αναρωτήθηκε επίσης εάν είναι αλήθεια η ίδρυση του Ραδιοφωνικού Σταθμού, ζητώντας από τους αρμοδίους να του πουν ένα ναι η ένα όχι.

“Εάν είναι ναι εγώ με την νεολαία και όσους θέλετε, θα το πω όπως το αισθάνομαι και δεν ξέρω τι θα γίνει. Τουλάχιστον 40 – 50 πούλμαν πρέπει να πάμε εκεί και να τα κάνουμε όλα γυαλιά καρφιά, διότι δεν γίνεται αλλιώς”, ανακοίνωσε ο Παναγιώτατος στέλοντας σαφές μήνυμα στην Κυβέρνηση.

Είναι προφανές ότι μετά την ίδρυση του ο ραδιοσταθμός θα καταστεί πόλος προπαγάνδας για τις άθλιες και ανιστόρητες διεκδικήσεις των Σκοπιανών.Φυσικά το Κέντρο Ελέγχου Όπλων θεωρεί απαράδεκτη κάθε άδεια λειτουργίας μέσου ενημέρωσης των ψευτομακεδόνων στην πατρίδα μας.

Κάντε ένα σχόλιο