ΑΣΕΙ ΑΕΙ Πανεπιστήμια Αναρτήσαμε χθες σκληρά σχόλια και αναλύσεις για τους ανώνυμους που ασχημονούν στο διαδίκτυο κατά της Σχολής Ευελπίδων και του ακαδημαϊκού επιπέδου της. Έχουμε πλέον όλα τα στοιχεία και τα βιογραφικά των ατόμων αυτών και θεωρούμε ότι δεν έχουν το απαραίτητο εκτόπισμα και την έξωθεν καλή μαρτυρία να θίξουν διακεκριμένους επιστήμονες.

Δυστυχώς όμως, μετά την απόφαση του Διευθυντή του EKEO Καθηγητή Δρ. Θεοδώρου Λιόλιου να μη δώσουμε συνέχεια στο θέμα, τα κατεβάσαμε από την ιστοσελίδα μας και (δεν τα διαβιβάσαμε στα συνεργαζόμενα ιστολόγια και στο facebook) – το κάναμε όμως με πολύ βαριά καρδιά και επιφύλαξη. Τα στελέχη του EKEO επιθυμούν να αναφερθούν επώνυμα στους διαχειριστές των ανώνυμων ιστολογίων παρουσιάζοντας τα βιογραφικά τους, το παρελθόν τους και εντοπίζοντας και καταγγέλλοντας πλέον κάθε τους κίνηση στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στα Γενικά Επιτελεία.

Στη φάση αυτή απλώς ενημερώνουμε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι τα ΑΣΕΙ (ΣΣΕ, ΣΝΔ, ΣΙ) είναι ισότιμα με όλα τα ΑΕΙ της χώρας και φυσικά οι ακαδημαϊκοί καθηγητές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (Μέλη ΔΕΠ) εκλέγονται με τα ίδια ακριβώς προσόντα που έχουν όλοι οι άλλοι καθηγητές πανεπιστημίου. Το EKEO μετά τα δυσφημιστικά σχόλια για το επίπεδο της ΣΣΕ και τους υπαινιγμούς για “νηπιαγωγεία” και “φροντιστήρια” θα ξεκινήσει μια εκστρατεία ενημέρωσης της κοινής γνώμης και της νεολαίας για το πραγματικό επίπεδο των Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών.

Έχουμε εκπλήξεις για όσους προσπάθησαν να θίξουν τη Σχολή Ευελπίδων διότι το επιστημονικό ίδρυμα μας (EKEO) δεν έχει τις ευαισθησίες των Γενικών Επιτελείων ούτε ελέγχεται πολιτικά από κανένα κόμμα (ούτε χρωστάει σε κανένα πολιτικό). Κατά συνέπεια οι απαντήσεις μας στους ανώνυμους τρομοκράτες του διαδικτύου θα είναι αμείλικτες όπως έχουμε αποδείξει στο παρελθόν με άλλα ανώνυμα υβριστικά ιστολόγια που αποκαλύψαμε και στείλαμε στον εισαγγελέα. Θα το πούμε και πάλι για να το αντιληφθούν οι νεοφώτιστοι του διαδικτύου:

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΩΝΥΜΙΑ

ΑΣΕΙ Ιδρυτικός Νόμος 3187 203

 

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.