Ελληνική Πολιτοφυλακή Πολιτοφύλακες ΑθήναΗ Ελληνική Αστυνομία σε περίπτωση εξέγερσης δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της ασφάλειας των Ελλήνων Πολιτών. Μεταξύ των εκατοντάδων χιλιάδων εξεγερμένων Πολιτών θα υπάρξουν εγκληματικές ομάδες που θα αρχίσουν τις επιδρομές σε στόχους που έχουν ήδη εντοπίσει. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, βιασμοί, ληστείες και διαρρήξεις θα αποτελέσουν καθημερινό φαινόμενο και κανείς δεν θα κοιμάται πλέον ήσυχος. Μόνο ένα πανελλήνιο δίκτυο οργανωμένων πολιτών στην Ελληνική Πολιτοφυλακή θα μπορέσει να αποτρέψει (κάποια από) τα εγκλήματα που θα διαπραχθούν. Η εξέγερση που προσπαθούν διάφορα ακραία στοιχεία να πετύχουν θα προκύψει μόνο με πυροβολισμούς κατά του πλήθους που είτε θα προκληθούν από λάθος της Αστυνομίας είτε θα είναι μια οργανωμένη προβοκατόρικη ενέργεια εξτρεμιστών ώστε να υπάρξουν θύματα. Όσοι γνωρίζουν ιστορία αντιλαμβάνονται ότι πάντα όλα έτσι ξεκινάνε. Αρκεί να θυμηθούν οι αναγνώστες τι συνέβη με τον πρόσφατο φόνο του νεαρού στα Εξάρχεια από αστυνομικό (δόλος η αμέλεια δεν εξετάζεται εδώ). Υπάρχει άμεσος κίνδυνος να μετατραπεί η Ελλάδα σε πεδίο μάχης αντίστοιχο με αυτό της Αιγύπτου και της Συρίας αν και οι συνθήκες είναι διαφορετικές αφού οι επιπτώσεις θα είναι κυρίως στον τομέα της εγκληματικότητας και όχι σε θέματα Δημοκρατίας.
Η δύναμη μιας πολιτοφυλακής έχει απασχολήσει πολλούς στο παρελθόν που προσπάθησαν να τη δημιουργήσουν ως ένοπλο κυρίως σώμα με σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπών και την ανατροπή της εξουσίας. Οι πάσης φύσεως εξτρεμιστές με το πρόσχημα της προστασίας των πολιτών σε όλο τον κόσμο πρώτα ιδρύουν μιας μορφής πολιτοφυλακή και στη συνέχεια τη μετατρέπουν σε ένοπλο παραστρατιωτικό σώμα. Το Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) κάνει έκκληση στους Έλληνες Πολίτες να αντιληφθούν ότι η ίδρυση και στελέχωση της Ελληνικής Πολιτοφυλακής ως άοπλο εθελοντικό σώμα ασφαλείας που στελεχώνεται από ηθικά και επώνυμα στελέχη της Ελλάδας και υποστηρίζει τα κρατικά σώματα ασφαλείας είναι τεράστιας εθνικής σημασίας. Η δύναμη αυτή θα ασκήσει ανταγωνιστική δράση στους εξτρεμιστές που υπόσχονται στους πολίτες ασφάλεια προκειμένου να τους πείσουν για την αξία της ιδεολογίας τους. Τα νεαρά άτομα που επιζητούν να παίξουν ένα σημαντικό ρόλο στην ασφάλεια της κοινωνίας μας θα ενταχθούν στην Ελληνική Πολιτοφυλακή εκτονώνοντας την νεανική τους ορμή και το πάθος για προσφορά και υπεράσπιση της κοινωνίας (και αναγνώριση από αυτήν) χωρίς να στιγματίζονται και να υποτάσσονται σε ακραίες και σκοτεινές ομάδες. Η Ελληνική Πολιτοφυλακή δεν θα κρύβεται σε υπόγεια και γιάφκες, δεν θα φοράει κουκούλες, ούτε θα κουβαλάει ρόπαλα και δόρατα κρυμμένα σε σημαίες και λάβαρα αλλά θα συνεργάζεται με όλους τους κρατικούς και κοινωνικούς φορείς και θα έχει δημόσια αναγνώριση και αποδοχή.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι τα Κρατικά Σώματα Ασφαλείας δεν επαρκούν σε περίοδο κρίσης ενώ ο Στρατός δεν πρέπει με κανένα τρόπο να εμπλακεί στην καταστολή πλήθους και ταραχών αφού θα χάσει αμέσως την αίγλη του στον Ελληνικό Λαό που θα τον συνδέσει άμεσα με θλιβερές περιόδους του παρελθόντος. Ούτε η Ελληνική Πολιτοφυλακή θα εμπλακεί ποτέ στην καταστολή των διαδηλώσεων των πολιτών που θίγονται και αγωνιούν για την οικονομική μας εξαθλίωση αλλά όμως θα υπερασπίζονται και θα υποστηρίζουν όσους Έλληνες Πολίτες κινδυνεύουν την περίοδο αυτών των κοινωνικών ταραχών και εκρήξεων. Αν δεν εμπλακούν επώνυμα στελέχη της Ελληνικής Πολιτοφυλακής με συντεταγμένο και δημοκρατικό τρόπο στην υποστήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας κάθε περιοχής θα το κάνουν κουκουλοφόροι με όπλα και κίνητρα που θα προκαλούσαν εφιάλτη σε κάθε Έλληνα Πολίτη. Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) καλεί όλους τους Έλληνες να εγγραφούν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Πολιτοφυλακής στο facebook και να ενημερώνονται από εκεί για τη στελέχωση και τις δραστηριότητες της.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.