YouTube Preview Image
Στις 28 Ιουνίου 2012 ο Υποδιοικητής της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων επισκέφθηκε την περιοχή Θερινής Διαβίωσης της ΣΣΕ στο Λιτόχωρο Πιερίας συνοδευόμενος από τον Αν. Καθηγητή ΣΣΕ και Διευθυντή Τομέα Φυσικών Επιστημών της ΣΣΕ Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο. Στο βίντεο βλέπουμε στιγμιότυπα από τη διδασκαλία της στρατιωτικής εκπαίδευσης στην οποία φυσικά συμμετέχουν και Ευέλπιδες μεγαλυτέρων ετών οι οποίοι διδάσκουν τους πρωτοετείς. Οι Ευέλπιδες είδαν ευχάριστα την παρουσία ενός ακαδημαϊκού καθηγητή τους στο πεδίο βολής ενώ συζήτησαν μαζί του για λίγα λεπτά και θέματα που αφορούν τις σπουδές τους. Ο κ. Υποδιοικητής διαπίστωσε ότι τόσο ο αρμόδιος Αντισυνταγματάρχης όσο και οι άλλοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί στο πεδίο βολής ήταν υποδειγματικοί στο έργο τους και τους έδωσε συγχαρητήρια.
Στη συνέχεια ο Ταξίαρχος-ΥπΔκτης ΣΣΕ και ο Καθηγητής ΣΣΕ Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος έκαναν και οι ίδιοι εκπαιδευτικές βολές με 45αρι πιστόλι Μ1911 καθώς και με τυφέκιο εφόδου G3A3.
Οι Ευέλπιδες παρουσίασαν μια εξαιρετική εικόνα εκπαίδευσης η οποία χαρακτηρίζει την κορωνίδα της Στρατιωτικής Εκπαίδευσης του Στρατού Ξηράς, την ένδοξη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Καμαρώστε τους Ευέλπιδες στο ερασιτεχνικό βίντεο του EKEO που συνοδεύει το παρόν άρθρο.

Γίνε τώρα μέλος της Ομάδας ΣΣΕ στο facebook και στήριξε τη Στρατιωτική Ακαδημία της Ελλάδας

 

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.