Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΚάθε φορά που το όνομα του τ.Αρχηγού ΓΕΣ, τ.ΥΕΘΑ, Στρατηγού Φραγκούλη Φράγκου έρχεται στην επικαιρότητα αρχίζει και η λάσπη σχετικά με την κόρη του Ευτυχία Φράγκου και τις αποδοχές της όταν εργάζονταν στην ΕΡΤ. Το EKEO αναρτά και πάλι την επίσημη βεβαίωση της εταιρίας στην οποία εργάζονταν και παρήγαγε τα σχετικά βίντεο για την ΕΡΤ όπου ξεκάθαρα προκύπτει ότι το ποσό των 300.000 Ευρώ που ορισμένοι προσπάθησαν να της αποδώσουν είναι ψευδές και συκοφαντικό. Το πραγματικό ποσό ήταν 800 Ευρώ ανά εκπομπή για την οποία βέβαια απαιτούνται πολλές ημέρες προετοιμασίας και οι μικτές αποδοχές της για τις 13 συνολικά εκπομπές ήταν περίπου 10.000 Ευρώ. Γνωρίζουμε σήμερα ότι η Ευτυχία είναι πρακτικά άνεργη ενώ υφίσταται και πάλι τη γνωστή επίθεση ορισμένων που στοχεύουν τον πατέρα της. Αναρτούμε και πάλι τη βεβαίωση της εταιρίας που έχει στη διάθεση των ενδιαφερομένων και τα σχετικά παραστατικά.

Ακολουθεί το επίσημο κείμενο της αρμόδιας εταιρίας σχετικά με την εκπομπή της Ευτυχίας Φράγκου:

“ΤΗΕ ART FACTORY”

Ανώνυμη Εταιρεία παραγωγής κιν/κων

Τη λ/κ ω ν & Διαφ/κων ταινιών
Πλαπούτα 78, Ηρακλείου ΑΤΤ. ΤΚ 14121
Τηλ:2102856999

Μail: info&artfactory.gr

Αθήvα 27 Σεπτεμβρίου 2010

 

Προς:

Διοίκηση Εφ. «Πρώτο Θέμα»

-Θέμο Αναστασιάδη

-Τάσο Καραμήτσο

-Χρήστο Ράπτη

 

Κύριοι,

Στο φύλλο της, 26ης Σεπτεμβρίου της εφημερίδας σας παρουσιάσατε σχόλιο για την εκπομπή «Εικόνα σου είμαι» την παραγωγή της οποίας έχει αναλάβει η εταιρεία μας για λογαριασμό της ΕΡΤ ΑΕ.

Κατά την πάγια μέθοδο της ΕΡΤ, η εταιρείας μας “ΤΗΕ ART FACTORY” υπέβαλε δύο προτάσεις μία αμιγώς δημοσιογραφικής έρευνας για την Αυτοδιοίκηση και η άλλη ενημερωτικού-ψυχαγωγικου χαρακτήρα προσαρμοσμένη όμως στα πρότυπα τον τρόπο ζωής και ης αναζητήσεις της νεολαίας.

Η μία εκ των δύο προτάσεων ενεκρίθη και η ΕΡΤ ΑΕ, (ύστερα από αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις επέβαλε δραματική μείωση του προϋπολογισμού η οποία τελικά ξεπέρασε το 25% της αρχικής προσφοράς), ανέθεσε στην εταιρεία μας την παραγωγή και παράδοση 13 εκπομπών.

Η εβδομαδιαία εκπομπή «Εικόνα σου είμαι», με προϋπολογισμό περίπου 19500 ευρώ, έχει ως παρουσιάστρια την Ευτυχία Φράγκου, οι μικτές αποδοχές της οποίας ανέρχονται σε οκτακόσια (800) ευρώ ανά εκπομπή, Συνολικά δε, για τις 13 εκπομπές που προβλέπει η σύμβαση της ΕΡΤ ΑΕ με την “ΤΗΕ AR Τ FACTORY” οι μικτές αποδοχές της παρουσιάστριας μόλις που ξεπερνούν τις 10000 ευρώ. Κάτι που ο κάθε αξιοπρεπής δημοσιογράφος μπορεί και μέσω της ΕΡΤ να επιβεβαιώσει.

Να σημειωθεί ότι η εταιρεία μας επέλεξε ως παρουσιάστρια της εκπομπής την Ευτυχία Φράγκου μετά από casting. Συνεκτιμώντας τόσο το εντυπωσιακό βιογραφικό της όσο και τοις ικανότητες της, έκρινε ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της παραγωγής και έτσι πρότεινε στην ΕΡΤ ως συντελεστή της εκπομπής…

Κατά συνέπεια τόσο το περιεχόμενο και πολύ περισσότερο ο προκλητικός  τίτλος του εν λόγω ρεπορτάζ: “300.000 ευρώ ξοδεύει η ΕΡΤ για τα µάτια της  κόρης του αρχηγού” είναι ψευδής.

Και είναι ψευδής είτε λόγω πλημμελούς έρευνας του συντάκτη σας, είτε λόγω µειωµένης αντίληψης, είτε υπηρετώντας σκοπιµότητες …

Προξενεί εντύπωση, επίσης, το γεγονός ότι ακόµη και όταν γίνεται παράθεση ακριβών στοιχείων, ο συντάκτης σας -προφανώς για λόγους που γνωρίζει ο ίδιος- επιχειρεί να διαµορφώσει συνειρµούς και εντυπώσεις περί δήθεν αρπαχτής, συναλλαγής και αναξιοκρατίας …

Δεν αναφέρεται βεβαίως στην πολυετή παρουσία της ΤΗΕ ART FΑCΤΟRΥ” στο χώρο. Διαδροµή συνυφασµένη µε µεγάλες παραγωγές, σημαντικές  συνεργασίες και ποιοτικές περγαµηνές. Παραγωγές για µεγάλα διεθνή δίκτυα  και  συνεργασίες στις µεγαλύτερες παραγωγές που συντελέστηκαν στον ελληνικό χώρο.

Όπως βεβαία αποσιωπά το γεγονός ότι για την παραγωγή της εκποµπής  “Εικόνα σου Είµαι” εργάζονται περίπου 20 άνθρωποι (τεχνικοί και  δηµοσιογράφοι) σε µια εποχή που- αν µη τι άλλο- µαστίζεται από την ανεργία,

Για την ακρίβεια της ενηµέρωσης που η εφηµερίδα σας πιστεύουµε  υπηρετεί παρακαλούµε να αποκαταστήσετε την αλήθεια, να δηµοσιεύσετε την επιστολή µας, επιφυλασσόµενοι από την πλευρά µας για την περαιτέρω άσκηση κάθε νόµιµου δικαιώµατος.

Για την

“ΤΗΕ ART FACTORY”

Ο Δ/νων Σύµβουλος
Γιάννης Δεσυνιώτης

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.