YouTube Preview Image
Κατοχή Όπλων στην Ελλάδα: Όπως ξέρουμε στις ΗΠΑ η κατοχή όπλων είναι θεμελιωμένη στο Σύνταγμα [The phrase “right of the people to keep and bear arms” was first used in the text of the United States Bill of Rights (coming into law as the Second Amendment to the Constitution of the United States)]. Το ΕΚΕΟ θα ανοίξει στο μέλλον το θέμα της κατοχής όπλων στην Ελλάδα η οποία μπορεί να επιτρέπεται αλλά μόνο υπό αυστηρές συνθήκες. Οι Έλληνες ήταν πάντα στρατιωτικός Λαός και τα όπλα είναι στην ιστορία του και στη φύση του. Κάθε υποκριτική στάση ότι δήθεν δεν κυκλοφορούν όπλα στην Ελλάδα καλλιεργεί το λαθρεμπόριο και αυξάνει τους κινδύνους. Απαιτείται άμεση καταγραφή όλων των όπλων ιδιαίτερα των ελαφρών όπλων χειρός ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εγκληματικές ενέργειες. Ακόμη απαιτείται επιμόρφωση στα σχολεία σε θέματα ελέγχου όπλων την οποία επιχείρησε να ξεκινήσει το EKEO αλλά αντέδρασαν κύκλοι που υποθάλπουν τη βία στη νεολαία και την ωθούν σε συγκρούσεις και δολιοφθορές. Μέχρι να ανοίξει το θέμα στο EKEO το τραγούδι του βίντεο εξηγεί ότι η Ελλάδα είναι γεμάτη πολεμικά όπλα και ελαφρά όπλα χειρός τα οποία συναρτώνται με τη λεβεντιά και τον ανδρισμό και για αυτό δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται υποκριτικά.

Διαβάστε εδώ το άρθρο που αφορά την επίθεση που δέχθηκε η Αστυνομία στα Ζωνιανά

Σαν πρόβατα στη «σφαγή» των Ζωνιανών
Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο κομβόι των τζιπ, καταγγέλλουν ότι δεν γνώριζαν τον σκοπό της επιχείρησης και ότι οι επικεφαλής τούς διαβεβαίωναν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. 300 μέτρα από το χωριό έπεσαν οι πρώτοι πυροβολισμοί. Ενισχύσεις από την Αθήνα για πιθανή συντονισμένη επέμβαση
Επιχείρηση φιέστα προετοίμαζε η ηγεσία της Αστυνομίας στην περιοχή των Ζωνιανών, η οποία είχε την αντίθετη κατάληξη, με θύματα τρεις ειδικούς φρουρούς, εκ των οποίων ο ένας δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Διαβάστε όλο το άρθρο που γράφτηκε πριν πέντε χρόνια. Μέχρι σήμερα ο ειδικός φρουρός παραμένει σε κώμα!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.