YouTube Preview Image
Καλωσήρθατε στον κόσμο της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ)! Με μια πλούσια ιστορία, η ΣΣΑΣ εκπαιδεύει επιστήμονες διαφόρων κλάδων για τις ανάγκες των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο Διοικητής της ΣΣΑΣ, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Παγουρόπουλος, μας τίμησε με την εμπιστοσύνη του παρέχοντάς μας την άδεια να πραγματοποιήσουμε αυτό το βίντεο με αφορμή την διμοιρία επιδείξεων των μαθητών της ΣΣΑΣ.

Πέρα από την εξαιρετική απόδοση των μαθητών, αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι οι πρόβες έχουν γίνει στον ελεύθερο χρόνο τους ο οποίος λόγω των πανεπιστημιακών τους υποχρεώσεων είναι εξαιρετικά περιορισμένος.

Απολαύσαμε κάθε στιγμή της δημιουργίας αυτού του αφιερώματος και φύγαμε από τη ΣΣΑΣ χαρούμενοι αλλά και με την ελπίδα ότι η Ελλάδα έχει μέσα στα σπλάχνα της νέους και νέες που όχι μόνο δεν θα την αφήσουν να κινδυνεύσει, αλλά θα την οδηγήσουν και πάλι στην μεγαλουργία του πνεύματος και του ήθους!

Απολαύστε λοιπόν ένα πολύ ελπιδοφόρο κομμάτι της νέας γενιάς, ακούστε τους, αλλά κυρίως δείτε τους και αφήστε τους να σας μεταγγίσουν τον ενθουσιασμό τους και τα νιάτα τους!

Συνιστούμε υψηλή ανάλυση και full screen!

Και φυσικά σας παρακαλούμε να διαδώσετε το βίντεο!

Ομάδα Παραγωγής της ALMG network

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.