YouTube Preview Image
Όλα όσα ήλπιζες να πετύχεις χάθηκαν, η ανεργία μπροστά σου δεν σου αφήνει άλλα περιθώρια, οι γονείς σου άνεργοι (ίσως χωρισμένοι η άρρωστοι) δεν μπορούν να σε βοηθήσουν. Δεν έχεις την ομορφιά των ηθοποιών που βλέπεις στις ταινίες ούτε έχεις συγγενή η φίλο πολιτικό για να σε βοηθήσει να πετύχεις. Κατάγεσαι από φτωχή μήτρα και όλα είναι άσκοπα και μάταια. Σε έχουν απομονώσει οι παρέες, δεν είναι εύκολο να βρεις σύντροφο όλα είναι πλέον βυθισμένα στην απελπισία. Τότε έρχεται ο δαιμονικός λογισμός που σε συμβουλεύει:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ

«Πάρε πέτρες και κυνήγησε το λογισμό της αυτοκτονίας», έλεγε ένας σοφός Γέροντας του Αγίου Όρους γιατί η αυτοκτονία είναι η μεγαλύτερη προσβολή στο πρόσωπο του Θεού. Φτύνεις κατάμουτρα το Δημιουργό σου πετώντας στα σκουπίδια το μεγαλύτερο δώρο που σου έδωσε δηλαδή τη Ζωή σου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αυτοκτονία διότι ο «Σατανάς» έχει καταφέρει πλέον να σε πείσει ότι ο Θεός σου δεν θα σε βοηθήσει και ότι δεν πρέπει να ελπίζεις. Δικαίως η Εκκλησία αρνείται την εξόδιο ακολουθία για τους αυτόχειρες διότι έτσι αποτρέπει και τους άλλους που έχουν τις ίδιες «δαιμονικές» σκέψεις.

Νέοι και Νέες της Ελλάδας, το EKEO σας καλεί να γεμίσετε από τα πατριωτικά ιδεώδη της Ελλάδας (χωρίς κομματικές ασθένειες και μολύνσεις) και να αρχίσετε να ονειρεύεστε ότι θα είστε εσείς που θα αλλάξετε μια μέρα την χώρα μας. Ψάξτε στο διαδίκτυο να δείτε πόσοι φτωχοί και απελπισμένοι έφτασαν τελικά ψηλά και κέρδισαν το θαυμασμό και την εκτίμηση των συνανθρώπων τους. Να αρχίσετε να ονειρεύεστε ότι το δικό σας «Άστρο» είναι που θα ανατείλει και θα βγάλει τη χώρα από τη φτώχεια και το αδιέξοδο. Τα παιδιά των πλουσίων που έγιναν Άρχοντες και Πολιτικοί με τη βοήθεια του ονόματος τους και της περιουσίας τους δεν θα έχουν την αξία που θα έχετε όλοι εσείς που είστε σήμερα απελπισμένοι όταν τα καταφέρετε να πετύχετε τα όνειρα σας. Η αυτοκτονία είναι δολοφονία διότι έτσι δολοφονείτε τους Γονείς σας βυθίζοντας τους στο πένθος και την κατάθλιψη.

Κάθε φορά που έρχεται ο λογισμός της αυτοκτονίας, την οποία πάντα εισαγάγει η απελπισία και η απαισιοδοξία, αρχίστε να ονειρεύεστε ότι εσείς θα σώσετε την Ελλάδα όχι όμως μέσω πολιτικών παρατάξεων (και της διαφθοράς και της βίας που ορισμένες καλλιεργούν) αλλά μέσω της μελέτης, της παιδείας και του ήθους που θα σας διακρίνει.

Μην Αυτοκτονείς – Μην Είσαι Ανόητος – Μην τους τα Χαρίζεις Όλα!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.