Πηγές Πληροφοριών στο ΓΕΣ ισχυρίζεται σε πρόσφατη ανάρτηση του ότι έχει γνωστό ακραίο ανώνυμο ιστολόγιο (που ορισμένοι αποδίδουν σε δημοσιογράφο συγκεκριμένης ακραίας πολιτικής ιδεολογίας). Σύμφωνα με πρόσφατη ανάρτηση στο ανώνυμο αυτό ιστολόγιο που βγάζει χρήματα από τις (ακόμη και άσεμνες) διαφημίσεις google adsence (τι κάνει η Εφορία επιτέλους; Θα το δούμε σύντομα μέσω του ΣΔΟΕ!) ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για τον Αρχηγό ΓΕΣ σχετικά  τη μήνυση που καταθέτει στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο Αν.Καθηγητής ΣΣΕ Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος.
Στη μήνυση αυτή του Καθηγητή προφανώς καλούνται ως μάρτυρες η Ηγεσία του ΓΕΣ και της ΣΣΕ ώστε να εκφράσει άποψη αν υπάρχει ναζιστική συνιστώσα στη ΣΣΕ και αν υπήρξε φιλοχουντικό γλέντι στη ΣΣΕ. Διότι το ακραίο (επίσης ανώνυμο) ιστολόγιο του «ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» έτσι δήλωσε συκοφαντικά για τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και τους Ευέλπιδες. Ο Καθηγητής Θεόδωρος Λιόλιος για πρώτη φορά στα χρονικά της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων δεν ανέχθηκε τη δυσφήμιση της ΣΣΕ και τον εκφοβισμό από άθλια συκοφαντικά κέντρα και ζητάει την παρέμβαση της Δικαιοσύνης σε ανώτατο επίπεδο (Εισαγγελέα Αρείου Πάγου) και τη δίωξη αυτών που έκαναν αυτούς τους άθλιους ισχυρισμούς για τη ΣΣΕ. Μέχρι σήμερα ανώνυμα κέντρα έγραφαν συκοφαντικά σχόλια για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Στελέχη τους και κανείς δεν αντιδρούσε διότι δεν ήθελαν να προκαλέσουν τους συκοφάντες που θα έγραφαν αθλιότητες εις βάρος τους (σε ανώνυμα ιστολόγια κυρίως). Ο Καθηγητής αποφάσισε να θέσει το θέμα ενώπιον του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και φυσικά η ερώτηση που θα τεθεί στην Ηγεσία του ΓΕΣ και της ΣΣΕ στην ανακριτική διαδικασία (προκαταρκτική εξέταση κλπ) είναι αν υπάρχει ναζιστική συνιστώσα στη ΣΣΕ και αν έγινε φιλοχουντικό γλέντι όπως συκοφαντικά έγραψε το ανώνυμο ιστολόγιο που θίγει συχνά τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Στελέχη τους. Επειδή τίποτα από αυτά δεν ισχύει, πιστεύουμε (χωρίς να έχουμε έρθει σε επαφή μαζί τους) ότι αυτό θα βεβαιώσει η Ηγεσία του ΓΕΣ και της ΣΣΕ και άρα ο Εισαγγελεάς διαπιστώνοντας αυτή τη συκοφαντία και θα κινήσει τη δικαδιασία ποινικής δίωξης. Έτσι κανείς ποτέ δεν θα ξανατολμήσει να κατηγορήσει τη ΣΣΕ για αντιδημοκρατική συμπεριφορά, ναζιστικές συνιστώσες, χουντικά γλέντια κλπ – ως εδώ και μη παρέκει!
Καλούμε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και την Ηγεσία των Γενικών Επιτελείων να κλείσουν τις πόρτες στα ανώνυμα ιστολόγια (αν πράγματι τους δίνουν πληροφορίες διότι δεν το πιστεύουμε και μάλλον είναι ένα ακόμη ψέμα ενός ανώνυμου ιστολογίου) και αν δεν τους δίνουν να καταγγείλουν το ψέμα που γράφτηκε η να αναζητήσουν τον πληροφοριοδότη του (διότι κάποιος παίρνει τα χρήματα των διαφημίσεων του Google Adsence που μερικές φορές είναι και άσεμνες δίπλα σε φωτογραφίες Αρχηγών ΓΕΣ). Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν πηγές πληροφοριών στο ΓΕΣ προς τα ανώνυμα ιστολόγια (που κερδοσκοπούν από τις διαφημίσεις google adsence) και δεν πιστεύουμε ότι η Διεύθυνση Πληροφοριών Ασφαλείας του ΓΕΣ επιτρέπει τέτοιες διαρροές. Ζητούμε άμεση αντίδραση των αρμοδίων φορέων του ΓΕΣ και διάψευση της ανάρτησης του εν λόγω ιστολογίου ότι «…ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ». Το EKEO έχει στη διάθεση της Διεύθυνσης Πληροφοριών Ασφαλείας του ΓΕΣ τη σχετική ανάρτηση του ανώνυμου ιστολογίου.
Το EKEO είναι επώνυμο και έχει νομική ευθύνη αλλά το εν λόγω ιστολόγιο όμως μέσω της ανωνυμίας του δεν έχει το ίδιο κύρος διότι κάθε ένδικο μέσο εναντίον του ίσως δεν θα βρεί νομικό υπέυθυνο και ο διαχειριστής του θα κρυφτεί πίσως από την ανωνυμία.

Για όλους αυτούς τους λόγους καλούμε την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ να μη δίνει πληροφορίες και συνεντεύξεις σε ανώνυμα ιστολόγια μέχρι να διαπιστώσει ότι τα χρήματα που βγάζουν τα ιστολόγια αυτά από τις διαφημίσεις Google Adsence δηλώνονται στην εφορία αλλιώς έχουμε μέγα θέμα.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.