YouTube Preview Image
ΔΩΡΕΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ (FCE, CAE, CPE) από καθηγητές Αγγλικής υψηλού κύρους και εμπειρίας προσφορά προς τους Ευέλπιδες Έλληνες που είναι συνδρομητές (μέλη) του ιδρύματος ΕΚΕΟ. Φίλες/Φίλοι, Ευέλπιδες Έλληνες, παρατηρούμε τόσα χρόνια τις λέσχες αποστράτων, αστυνομικών κλπ να έρχονται σε συμφωνία με διάφορα φροντιστήρια για να πάρουν ελάχιστες «υποτροφίες» (δηλαδή για παράδειγμα έκπτωση στα δίδακτρα). Χιλιάδες οι δικαιούχοι και τελικά γίνεται κλήρωση ενώ φυσικά έτσι διαφημίζονται και τα ιδιωτικά φροντιστήρια. Εμείς στο ΕΚΕΟ πήγαμε ακόμη πιο πέρα για τους Ευέλπιδες Έλληνες του Δικτύου μας. Παρέχουμε αρχικά στη Θεσσαλονίκη ΔΩΡΕΑΝ ετήσια προετοιμασία για τα πτυχία Αγγλικής FCE, CAE, CPE του πανεπιστημίου Cambridge. Θα δημιουργηθούν λίγα εξαμελή τμήματα αποκλειστικά ενηλίκων (φοιτητών, πτυχιούχων κλπ) αλλά και αποκλειστικά μαθητών Λυκείου (ξεχωριστά φυσικά μεταξύ τους). Τα μαθήματα θα γίνονται στις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες σεμιναρίων του ΕΚΕΟ και θα είναι έξη ώρες την εβδομάδα [Σεπτέμβιος – Μάιος]. Το πρόγραμμα ξεκινά στη Θεσσαλονίκη και θα επεκταθεί και στην Αθήνα και άλλες πόλεις αν υπάρξει ενδιαφέρον αλλά φυσικά αφορά μικρό αριθμό τμημάτων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι Διδάκτορες και Καθηγητές Ανωτάτων Σχολών που είναι στο ΕΚΕΟ αποτελούν εγγύηση της ποιότητας των ΔΩΡΕΑΝ φροντιστήριων για να μη δημιουργηθεί η εντύπωση ότι επειδή είναι ΔΩΡΕΑΝ δεν είναι υψηλής ποιότητας (αντιθέτως μάλιστα θα εφαρμοσθούν πρωτοποριακές μέθοδοι). Επειδή είναι ΔΩΡΕΑΝ μπορούν να εμφανίζονται και να μιλούν και καθηγητές ανωτάτων σχολών χωρίς κώλυμα λόγω της ιδιότητας τους αφού πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική κοινωφελής δράση.

Σημειώνουμε ότι η ετήσια συνδρομή μελών στο ερευνητικό ίδρυμα ΕΚΕΟ (300 Ευρώ) δεν αφορά μόνο τα ΔΩΡΕΑΝ φροντιστήρια Αγγλικών αλλά πλήθος άλλων δωρεάν παροχών και εκπτώσεων (αγορές, ταξίδια, υπηρεσίες, μαθήματα, σεμινάρια, τεχνικές συμβουλές, ιατρικές υπηρεσίες, νομικές υπηρεσίες κλπ) που θα ανακοινώνονται καθημερινά στους Ευέλπιδες Έλληνες που είναι μέλη του ΕΚΕΟ. Οι συνδρομές καλύπτουν τα λειτουργικά έξοδα του ΕΚΕΟ και φυσικά κανείς δεν λαμβάνει αμοιβή για τα ΔΩΡΕΑΝ φροντιστήρια απλώς οι συνεργάτες Καθηγητές Αγγλικής Φιλολογίας που έχουν υποτροφία στο ΕΚΕΟ συμφώνησαν να διδάσκουν ΔΩΡΕΑΝ (απασχολούνται στο ΕΚΕΟ και σε άλλες δραστηριότητες).

Για να καταλάβετε γιατί προχωρούμε σε αυτή την ενέργεια σας παρουσιάζουμε στο τέλος μία από τις δεκάδες ανακοινώσεις των διαφόρων λεσχών που συνεργάζονται με ιδιωτικά φροντιστήρια. Δεν σας προτείνουμε τα φροντιστήρια αυτά αφού ούτε τα γνωρίζουμε ούτε έχουμε άποψη για το κύρος τους. Ουυδεμία ευθύνη φέρουμε για την διαφήμιση αυτή που είναι της Λέσχης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης. Το EKEO δεν είναι κερδοσκοπικός οργανισμός αλλά μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο που διαθέτει και καθηγητές Αγγλικής Φιλολογίας στο επιτελείο του.

Αντιθέτως, εμείς δεν συνεργαζόμαστε με εμπορικές επιχειρήσεις αλλά θα φροντίσουμε τα δικά μας παιδιά και τα μέλη μας και έτσι καλούμε τους Ευέλπιδες Έλληνες κατοίκους της Θεσαλονίκης να εκδηλώσουν ενδιαφέρον (οι ενήλικες μόνοι τους και οι μαθητές μέσω των γονέων τους). Τα ταχύρυθμα θερινά μαθήματα θα αρχίσουν σύντομα για αυτούς που θέλουν να δώσουν εξετάσεις το Δεκέμβριο (FCE, CAE, CPE, Cambridge University). Επικοινωνήσε τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με το EKEO για να εκδηλώσετε ενδιαφέρον αν είστε η προτίθεστε να γίνετε μέλη του ΕΚΕΟ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΕΚΕΟ ΔΕΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ. ΓΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (EE)!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.