Μέχρι σήμερα θα έχετε διαπιστώσει ότι το ΕΚΕΟ παρά τις ελάχιστες αναρτήσεις του (μια δυο την ημέρα!) έχει αξιόλογη θέση στο χώρο της ενημέρωσης σε θέματα Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας, Εθνικής και Δημόσιας Ασφάλειας, Ελέγχου Όπλων και Εγκληματικότητας. Μπορείτε να φανταστείτε την απήχηση που θα έχει όταν αποκτήσει δεκάδες αναρτήσεις όπως άλλα ιστολόγια του διαδικτύου; Το EKEO μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επιμόρφωση και ενημέρωση των πολιτών στους παραπάνω τομείς μόνο αν αποκτήσει ένα επιτελείο Δημοσιογράφων – Αναλυτών – Ερευνητών που θα αναρτά καθημερινά αναλύσεις και άρθρα που αφορούν τα παραπάνω θέματα. Οι αναρτήσεις αυτές θα γίνονται επώνυμα από τους συνεργάτες μας οι οποίοι έτσι θα αποκτήσουν φήμη και εμπειρία στο χώρο αυτό (και εισόδημα). Είναι τόσο σύγχρονη και επιστημονική η μηχανή του EKEO ώστε όλες οι αναρτήσεις μας έρχονται πάντα στην επιφάνεια στις μηχανές αναζήτησης ενώ μέχρι σήμερα υπάρχουν χιλιάδες αναγνώστες καθημερινά (μέχρι και 5000 επισκέπτες την ημέρα!). Όλες οι αναρτήσεις του EKEO προβάλλονται και στο facebook στην ιστοσελίδα των «Ευελπίδων Ελλήνων» με αποτέλεσμα χιλιάδες πολίτες να διαβάζουν τις αναρτήσεις μας. Μη χάνετε το χρόνο σας αναρτώντας τα άρθρα και τις αναλύσεις σας σε μια δική σας ερασιτεχνική ιστοσελίδα αλλά γίνετε συνεργάτες του EKEO και αποκτήστε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο EKEO ώστε να σας διαβάζει όλη η Ελλάδα υπό την αιγίδα ενός αναγνωρισμένου ερευνητικού ιδρύματος. Ιδιαίτερα ενθαρρύνονται να υποβάλλουν αίτηση τα μέλη των «Ευελπίδων Ελλήνων» (EE) που θέλουν ένα επιπλέον εισόδημα η ψάχνουν για εργασία. Η εργασία σας ως Δημοσιογράφοι και Αναλυτές μπορεί να γίνει από το σπίτι σας στο δικό σας χώρο!

Πως θα χρηματοδοτηθείτε:
Αν διαβάσετε τα «Σχετικά» για το EKEO θα διαπιστώσετε ότι δεν πρόκειται για εμπορική επιχείρηση αλλά για επιστημονικό ερευνητικό κέντρο. Η Διοίκηση του EKEO δεν έλαβε ποτέ μισθό από κανένα φορέα για το διοικητικό της έργο της EKEO αλλά τα στελέχη του EKEO (ερευνητές, αναλυτές, κλπ) μπορούν να αμοίβονται από διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα. Έτσι, τo ίδιο το ΕΚΕΟ θα επιδιώξει να βρει χορηγούς και δωρητές προκειμένου να υποστηρίξει τα άρθρα και τις αναλύσεις των συνεργατών μας (αν φυσικά είναι αξιόλογες και έχουν αναγνώστες).

Κάθε Ερευνητής-Αναλυτής μας θα συνοδεύει τα άρθρα του με την αναγνώριση του χορηγού του (banner) κερδίζοντας έτσι ένα σημαντικό εισόδημα. Το EKEO θα στέλνει τόσο στον αρθρογράφο-αναλυτή-ερευνητή μας όσο και στον χορηγό του επίσημη ανάλυση της Google Analytics που θα πιστοποιεί τον αριθμό των ατόμων που διάβασαν κάθε ανάρτηση (ανάλυση, άρθρο κλπ) έτσι ώστε να γνωρίζει ο χορηγός την απήχηση της χορηγίας του. Βασική προϋπόθεση όλων αυτών είναι να υπάρχει μεγάλος αριθμός αναγνωστών των αναρτήσεων των συνεργατών μας και φυσικά αυτό σημαίνει σοβαρότητα και αξιόλογη εργασία στο χώρο της ενημέρωσης. Τα ίδια ισχύουν και για την Αγγλική ιστοσελίδα του EKEO που είναι υπό διαμόρφωση.

 

Πως θα γίνετε συνεργάτης του EKEO

  • Πρέπει να είστε πολύ έμπειρος σε θέματα διαδικτύου και να είστε πρόθυμος να ασχοληθείτε λίγες ώρες με τη μηχανή WordPress που χρησιμοποιεί το EKEO. Θα απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα σας και θα σας επιμορφώσουμε μέσα σε λιγότερο από μία ώρα μέσω διαδικτύου.
  • Πρέπει να γνωρίζετε ικανοποιητικά Αγγλικά ώστε να διαβάζετε ξένες αναλύσεις και να τις μεταφέρετε στο EKEO. Ιδιαίτερα για την Αγγλική ιστοσελίδα πρέπει τα Αγγλικά σας να είναι άριστα.
  • Πρέπει να έχετε υπομονή και να αντιληφθείτε ότι κάθε μεγάλος δημοσιογράφος στα ΜΜΕ έχει τους δικούς του χορηγούς που μεταφέρει από κανάλι σε κανάλι διότι τον/την εμπιστεύονται. Δεν προκύπτουν οι χορηγοί από τη μία μέρα στην άλλη αλλά πρέπει να αποδείξετε ότι σας διαβάζουν και αυτό θα γίνει μόνο με την αδιάσειστη απόδειξη του Google Analytics.

Αν ενδιαφέρεστε στείλτε το βιογραφικό σας στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Διευθυντή του EKEO με το αίτημα να ενταχθείτε στους συνεργάτες του EKEO. Παρακαλούμε, μην τηλεφωνείτε για πληροφορίες χωρίς αποστολή βιογραφικού και πριν πάρετε το ηλεκτρονικό μας μήνυμα ότι η πρόταση σας μας ενδιαφέρει.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.