Η προσπάθεια των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θεόδωρου Δρίτσα και Καραγιαννίδη να μπλέξουν το όνομα του Αν.Καθηγητή ΣΣΕ Δρ. Θεόδωρου Λιόλιου με την οργάνωση “Πατριωτική Πολιτοφυλακή” κατέρρευσε και έτσι μετά το ψέμα που έγραψαν στην ερώτηση τους στη Βουλή (σχετικά με τον Διευθυντή του EKEO) αντιλαμβάνονται πλέον τον κίνδυνο που διατρέχουν για το ποινικό αδίκημα που διέπραξαν καθώς και την αστική ευθύνη την οποία φέρουν (αποζημιώσεις). Το άθλιο ψέμα τους αποδεικνύεται και από την ανακοίνωση της ίδιας της οργάνωσης “Πατριωτική Πολιτοφυλακής” που αναδημοσιεύει το EKEO ώστε να αντιληφθούν όλοι την εμπάθεια των δύο αυτών  Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Καθηγητή Δρ. Θεόδωρου Λιόλιου που δεν τους έθιξε ποτέ, ούτε εξέφρασε ποτέ πολιτική άποψη η κριτική για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη και αν ανασκευάσουν το ψέμα τους οι ευθύνες παραμένουν διότι έγιναν για προφανείς λόγους εμπάθειας ενώ το συγκεκριμένο κόμμα καταθέτει πλέον την τέταρτη ερώτηση του στη Βουλή για τον Καθηγητή Θ. Λιόλιο, ένα μοναδικό φαινόμενο στην ιστορία των Καθηγητών Ανωτάτων Σχολών. Το γνωστό άθλιο ακροαριστερό ιστολόγιο που παρουσίαζε φωτογραφίες του Αρχηγού ΓΕΣ δίπλα σε διαφημίσεις με ξεβράκωτες αναδημοσίευσε το άθλιο ψεύδος των Δρίτσα και Καραγιαννίδη “τρίβοντας τα χέρια του” αλλά όμως αυτό απλώς ενίσχυσε την ευθύνη των δύο Βουλευτών και βέβαια και τη δική του ευθύνη. Δείτε εδώ την ανακοίνωση περί κατάθεσης μήνυσης και αγωγής για τη συκοφαντία των Θ.Δρίτσα και Χ.Καραγιαννίδη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της οργάνωσης (Το EKEO δεν συμφωνεί απαραίτητα με τις απόψεις της συγκεκριμένης οργάνωσης ούτε και γνωρίζει κανένα μέλος της ούτε και έχει έρθει ποτέ σε επαφή μαζί της)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ

Για άλλη μια φορά δέχτηκε επίθεση το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος και αιτία.

Η επίθεση προήλθε από το κόμμα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και δεν μας κάνει καμιά απολύτως εντύπωση.

Για άλλη μια φορά θα τονίσουμε, όπως έχουμε κάνει και άλλες φορές, ότι το κίνημα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής σέβεται απόλυτα του νόμους και το σύνταγμα του κράτους .
Η εκπαίδευση μας γίνετε με νόμιμα όπλα τύπου airsoft και δεν δεχόμαστε ποτέ ανήλικα μέλη. Ο σκοπός είναι η εκπαίδευση των πολιτών και μόνο αυτό και όχι να αντικαταστήσουμε την αστυνομία και τον στρατό. Θα ήταν αστείο, παράλογο και επικίνδυνο να πιστεύαμε σε κάτι τέτοιο.
Όσο για την φράση που χρησιμοποιεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α “Ο ρατσιστικός ιδεολογικός προσανατολισμός” τους το γυρνάμε πίσω. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων!! Σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα έχουν όλοι το δικαίωμα να έχουν πολιτικές απόψεις και θέσεις. Το ίδιο κάνουμε και εμείς.
Καλό είναι λοιπόν ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ. να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων, τα οποία είναι τεραστίων διαστάσεων . Επίσης κάποια στιγμή πρέπει να μάθουν να κάνουν καλύτερη έρευνα και να μάθουν να λένε αλήθειες και όχι να κατασκευάζουν σενάρια επιστημονικής φαντασίας για να δημιουργήσουν κλίμα….

Δεν έχουμε καμιά σχέση και δεν γνωρίζουμε κανέναν Θεόδωρο Λιόλιο. Ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει περάσει ποτέ ούτε την πόρτα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής.

Αλήθεια… καμιά επερώτηση στην βουλή για τους “Μαύρους Πάνθηρες”, που δημιουργούν γκέτο στην χώρα μας, θα κάνει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α και η ΔΗΜ.ΑΡ..;;

Εκ της διοικήσεως της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής

Αναδημοσίευση από εδώ

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.