YouTube Preview Image
Όσοι αναρωτιούνται γιατί ιδρύθηκε από τον Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο το πανελλήνιο δίκτυο πολιτών “Ευέλπιδες Έλληνες” με σκοπό την υποστήριξη της ΣΣΕ που σήμερα ξεπερνά τα εννέα χιλιάδες μέλη ας διαβάσει το δηλητήριο που χύνεται στο ανώνυμο ιστολόγιο onalert και στο ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που αναδημοσιεύει τα άρθρα του onalert (δίνοντας την εντύπωση ότι συνεργάζονται). Οι “Ευέλπιδες Έλληνες” έχουν εντοπίσει τους πραγματικούς τους αντιπάλους και η μάχη άρχισε. Διαβάστε σχόλιο σε άρθρο του onalert που στη συνέχεια εμφανίζεται στο συκοφαντικό ιστολόγιο Σπάρτακος Η ΣΣΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΕΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ. Όλοι ξέρουν ότι το σχόλιο αναρτήθηκε μετά από έλεγχο άρα ο διαχειριστής του Onalert το ανάρτησε διότι το ενέκρινε (αν δεν το συνέταξε ο ίδιος!) και το άφησε εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα θίγοντας τη ΣΣΕ και τους Ευέλπιδες. Το σώσαμε και το αναρτούμε και εδώ για να μην το κατεβάσει φοβούμενος την κατακραυγή. Η ανάρτηση τέτοιων συκοφαντικών σχολίων για τη ΣΣΕ αποτελεί πρόκληση για κάθε πατριώτη και επιβάλλουν την απαγόρευση της εισόδου στο ΥΠΕΘΑ του δημοσιογράφου που τα επιτρέπει (η τα αναρτά ο ίδιος). Αν μετά από αυτό το σχόλιο συνεχίσει κάποιος Επιτελής να επικοινωνεί η να δέχεται το διαχειριστή του ιστολογίου Onalert στα Γενικά Επιτελεία τότε δεν έχει πλέον την εκτίμηση μας.

Η ΣΣΕ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΤΕΙ ΕΠΑΡΧΙΑΣ
Η ΣΣΕ είναι καταραμένος τόπος και λίγοι αποφοιτούν χωρίς να καταστούν μισάνθρωποι και σκληρόκαρδοι. Στη θητεία μου συνάντησα ανθρώπους από ΣΣΑΣ, ΣΑΝ, ΣΜΥ κι όλοι τους ήταν με διαφορά πιο φιλικοί και πιο ανθρώπινοι.Οι Ευέλπιδες είναι ψωνάρες με κόμπλεξ που νομίζουν ότι οι ΕΔ τους ανήκουν, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάνε ότι έξω από τα στρατόπεδα μετράνε όσο ένας σκουπιδιάρης.Οι Ευέλπιδες ας πάρουν χαμπάρι ότι διοικούν το στρατό ξηράς με τις περισσότερες στρατιωτικές ήττες στα Βαλκάνια, ότι τα ακαδημαϊκά μαθήματα της Σχολής τους ισοδυναμούν με μισό έτος στη Νομική ή στην Ιατρική Αθηνών και ότι ο σημερινός στρατός είναι μια δημόσια υπηρεσία με όλα τα προβλήματα του Ελληνικού δημόσιου τομέα.Χρόνο με το χρόνο οι διοικούμενοί σας μειώνονται αριθμητικά λόγω υπογεννητικότητας, μείωσης θητείας και φυγοστρατίας, ενώ ο 21ος αιώνας δεν έχει κανένα μέλλον για εθνικούς στρατούς και στρατοκρατικές νοοτροπίες.Η επιλογή σας να γίνετε Ευέλπιδες σας αποφέρει μισθό όσο ενός οδηγού ΚΤΕΛ ή μιας καθαρίστριας στη Βουλή των Ελλήνων και πίσω από την πλάτη σας στρατιώτες και υπαξιωματικοί σας θάβουν ακατάπαυστα.Είστε μόνο για δεξιώσεις και παρελάσεις!Σαν μάχιμοι ένας πρασινομπερές στρατιώτης 9μηνης θητείας μετράει όσο 5 Ευέλπιδες!!!ΥΓ:Όταν κατατάχτηκα είχα αρνητική προδιάθεση κυρίως απέναντι στους αποφοίτους της ΣΜΥ και τελικά αποδείχτηκαν πιο συνεργάσιμοι και φιλικοί ακόμη και από τους συναδέλφους μου στρατιώτες.Εύγε στα παιδιά της ΣΜΥ και επίσης στους ΕΜΘ-ΕΠΟΠ που παρά την περιορισμένη τους μόρφωση μου άφησαν πολύ θετικές εντυπώσεις.

Το άρθρο του Onalert φυσικά αναδημοσιεύει το ιστολόγιο του ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ – ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που μηνύθηκε από τον Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο για τις συκοφαντίες του κατά της ΣΣΕ. Διαβάστε εδώ να δείτε ότι το ίδιο Δίκτυο καλεί τους μαθητές να μην δηλώσουν αστυνομικές σχολές συκοφαντώντας τις σχολές αυτές.


Όλες οι αναρτήσεις του ΕΚΕΟ αναδημοσιεύονται και διαβάζονται στην ιστοσελίδα των χιλιάδων “Ευελπίδων Ελλήνων” στο facebook

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.