YouTube Preview Image
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ: Συνέχεια προηγούμενης ενημέρωσης, ανακοινώνεται ότι, όπως διακριβώθηκε δακτυλοσκοπικά, ο ένοπλος δράστης που τραυματίστηκε θανάσιμα σήμερα τα ξημερώματα (21.07.2013), στην περιοχή Βροσίνα Ιωαννίνων, κατά τη διάρκεια ένοπλης συμπλοκής με αστυνομικούς, είναι ο αναζητούμενος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, υπήκοος Αλβανίας (Επ.) KOLA (Ον.) MARIAN.

Στο χώρο της συμπλοκής, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov με διπλό γεμιστήρα
Ένα (1) πιστόλι Glock με δύο γεμιστήρες
Μια (1) αυτοσχέδια χειροβομβίδα.

Ο τραυματίας αστυνομικός νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου υπεβλήθη σε επέμβαση.

Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δεύτερου ένοπλου δράστη.

Το EKEO διαπιτώνει ότι αδίστακτοι φονιάδες έχουν πλέον κατακλύσει την Ελλάδα. Σπουδαία η επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά άργησε και έχουμε ανάμικτα συναισθήματα για την επιχείρηση της Αστυνομίας.
Ακολουθούν οι φωτογραφίες των όπλων του Αλβανού καταζητούμενου και το όπλο με το οποίο σύμφωνα με τα ΜΜΕ σκότωσε την άτυχη κοπέλα που βρέθηκε ανάμεσα στα διασταυρούμενα πυρά της Αστυνομίας και των Κακοποιών. Μια σφαίρα διαπέρασε από το πίσω τζάμι του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε και τη χτύπησε στην πλάτη.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.