YouTube Preview Image
Το ΕΚΕΟ αναδημοσιεύει τμήμα άρθρου στα “ΟΛΥΜΠΙΑ ΝΕΑ” του www.dionolympos.gr με τίτλο “Μόνο τα τανκς λείπουν από την πλατεία Λιτοχώρου” όπου αναφέρονται τα εξής:
“Και σήμερα όσοι επισκέφθηκαν το Λιτόχωρο έγιναν μάρτυρες ακόμα μίας κατάληξης στην Πλατεία του Λιτοχώρου, των ευέλπιδων που κάνουν τη θερινή τους εκπαίδευση στο Λιτόχωρο Πιερίας.Την κύρια οδό επισκεψιμότητας στον Όλυμπο επέλεξαν οι υπεύθυνοι της σχολής ευελπίδων για να κάνουν πορεία οι φοιτητές της σχολής και μάλιστα με πλήρη εξάρτηση. Ανάμεσα στους τουρίστες που ήρθαν να επισκεφθούν τον τόπο μας έβλεπες ευέλπιδες με φόρμες παραλλαγής και όπλα!!!!!Όλα αυτά στο έτος 2013 στην Πλατεία Λιτοχώρου στους πρόποδες του Ολύμπου.Η θερινή εκπαίδευση της Σχολής Ευελπίδων έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή μας. Φέτος όμως τα πράματα είναι διαφορετικά. Υπάρχουν καταγγελίες αναγνωστών μας πως ακόμα και τα ελικόπτερα που χρησιμοποιούνται κοντεύουν να προσγειωθούν μέσα στις αυλές των σπιτιών στην Πλακα Λιτοχώρου. Υπάρχουν καταγγελίες πως στην περιοχή κάτω από το «οχτάρι» στην Πλάκα Λιτοχώρου δεν μπορεί να προσεγγίσει λουόμενος.Σαν να μην έφταναν όλα αυτά έχει γίνει καθημερινό θέαμα η κατάληξη της πορείας των Ευέλπιδων στην Κεντρική Πλατεία στο Λιτόχωρο. Οι τουρίστες της περιοχής μόνο άνετα δεν μπορούν να νιώσουν βλέποντας «αρματομένους» στην Πλατεία και στον Όλυμπο….” . Διαβάστε το άρθρο

Το EKEO διαβάζει με έκπληξη αυτές τις αντιδράσεις και δηλώνει ότι η αντίδραση αυτή είναι απαράδεκτη αφού ορισμένοι αντί να καμαρώνουν διαμαρτύρονται! Οι Ευέλπιδες δεν είναι αντάρτες, ούτε ένοπλες παραστρατιωτικές ομάδες για να φοβίζουν τον κόσμο αλλά Δόκιμοι της Στρατιωτικής Ακαδημίας της Ελλάδας. Έτσι αντιδρούν στις ΗΠΑ οι πολίτες όταν Δόκιμοι του West Point κάνουν παρέλαση η πορείες; ΚΡΙΜΑ.
Δείτε το βίντεο που ακολουθεί για να δείτε διαφορετικές αντιδράσεις στις ΗΠΑ και στην Ελλάδα
YouTube Preview Image

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.