YouTube Preview Image
Γέμισε το διαδίκτυο ανώνυμα ιστολόγια που ελέγχονται από τον υπόκοσμο (και ενδεχομένως πράκτορες ξένων δυνάμεων) υποστηρίζοντας ψευτογιωτάδες, βύσματα, βουτυρόπαιδα, δήθεν επιστήμονες που αρνούνται να πειθαρχήσουν και άτομα που μισούν το Στρατό. Καταγγέλουν ψευδώς και απειλούν Υπαξιωματικούς και Αξιωματικούς, για τις αγγαρείες, για την αυστηρότητα, γιατί δήθεν “τους έσπρωξαν”, γιατί δήθεν “τους επέπληξαν”, γιατί δήθεν “τους κούρασαν” κλπ κλπ. Με τον ίδιο τρόπο μπορεί να απειλούνται η να αδικούνται στο διαδίκτυο ευσυνείδητοι Στρατιώτες διότι τα ανώνυμα ιστολόγια πιέζουν για την εύνοια ορισμένων και όχι όλων των Στρατιωτών (τους οποίους φωτογραφίζουν ώστε να εκβιάζουν για ευνοϊκή μεταχείριση τους). Το EKEO καλεί τους Στρατιώτες και ιδιαίτερα τους νέους Αξιωματικούς και Υπαξιωματικούς να επικοινωνούν μαζί μας και να μας καταγγέλουν αν δέχονται εκβιασμούς, απειλές, παρεμβάσεις, παρενόχληση ανώνυμων ιστολογίων, απόπειρες τρομοκρατίας στο διαδίκτυο, συκοφαντίες κλπ. Το ΕΚΕΟ υπόσχεται απόλυτη εχεμύθεια και ότι θα αναρτήσει τον αντίλογο στα ανώνυμα ιστολόγια της «Πέμπτης Φάλαγγας» που τους συκοφαντούν, ενδεχομένως ζητώντας την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προστατεύοντας Στρατιώτες, Υπαξιωματικούς και Αξιωματικούς με τον ίδιο ζήλο.

Μήνυμα του Καθηγητή Δρ. Θεόδωρου Λιόλιου που αναρτήθηκε με αυτό το βίντεο στην ιστοσελίδα των Ευελπίδων Ελλήνων στο facebook (EE)
Για όσους “Ευέλπιδες Έλληνες” αποφοίτησαν από τις Στρατιωτικές Σχολές, σπουδάζουν ακόμη σήμερα και ιδιαίτερα για όσους πέρασαν φέτος, να ξέρετε ότι αργά η γρήγορα θα συναντήσετε τον σπουδαίο “Νομπελίστα Επιστήμονα Στρατιώτη” που θα κάνει τον έξυπνο και δεν θα εκτελεί παραγγέλματα/διαταγές και θα ειρωνεύεται. Να του δώσετε τα δικά μου χαιρετίσματα και να του πείτε ότι ένας Αν.Καθηγητής Πυρηνικής Φυσικής της ΣΣΕ καθάριζε τουαλέτες στη Θητεία του όντας Διδάκτορας Πυρηνικής Φυσικής για να δώσει το καλό παράδειγμα.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.