YouTube Preview Image
Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 24 Μαρτίου 2014 στο Στρατόπεδο «ΠΑΤΣΟΥΚΑ» στην Αλεξανδρούπολη , η τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοικήσεως της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ «ΕΒΡΟΥ», από τον κ.Κων/νο Γκατζογιάννη στον κ.Παναγιώτη Φαραντάτο. Στη τελετή χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος.
Παρόντες στην τελετή ήταν πολιτικές ,στρατιωτικές αρχές καθώς και φορείς της πόλης. Ο Υπτος Παναγιώτης Φαραντάτος κατάγεται από στρατιωτική οικογένεια και όχι μόνο υπήρξε ο ίδιος Αρχηγός της ΣΣΕ ως Εύελπις αλλά και ο γιος του Χρήστος Φαραντάτος υπήρξε αριστούχος Εύελπις και Αρχηγός της ΣΣΕ. Ο Καθηγητής Θεόδωρος Λιόλιος ανέφερε στην κοινότητα των χιλιάδων Ευελπίδων Ελλήνων στο facebook ότι υπήρξαν και οι δύο άριστοι σπουδαστές του (στην Ανωτάτη Σχολή Πολέμου και στην Σχολή Ευελπίδων αντίστοιχα) και ότι πρόκειται για δύο πολύ ικανούς αξιωματικούς και ένθερμους πατριώτες. Το EKEO εύχεται στο νέο Στρατηγό Παναγιώτη Φαραντάτο επιτυχίες και αντοχή στο δύσκολο έργο του.
ΠΗΓΗ Ηχητικού Αρχείου http://radiomax.gr/index.php/component/content/article/97-2012-11-14-21-20-30/6178-2014-03-24-10-45-52.html

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.