Το εμβατήριο “Μακεδονία Ξακουστή” που η χορωδία της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων τραγούδησε δημοσίως πριν μια δεκαετία περίπου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης διαμορφώθηκε κατάλληλα από το κοινωφελές ερευνητικό κέντρο ΕΚΕΟ και αναρτήθηκε στην πατριωτική κοινότητα των ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο facebook (πατριωτική κοινότητα Ελλήνων που αγαπούν και σέβονται την ένδοξη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και διαδίδουν τις αρετές και τις αξίες της).
Ως συνήθως οι αναρτήσεις του ιδρυτή της κοινότητας πρωτοβάθμιου Καθηγητή και Διευθυντή τΦΕΕ της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Δρ. Θεοδώρου Λιόλιου προσελκύουν χιλιάδες χρήστες του facebook αλλά αυτή τη φορά υπήρξε ίσως ένα πιθανό πανελλήνιο ρεκόρ Ελληνικού βίντεο στο facebook (λαμβάνοντας υπ’ όψιν τον ρυθμό προσέλκυσης ατόμων). Δηλαδή μέσα σε λίγες ημέρες το βίντεο με το εμβατήριο προσέλκυσε 181000+ άτομα με 66000+ προβολές και 6180+ likes. Ο ρυθμός αυξάνεται συνεχώς και η εν λόγω σελίδα αυξάνει συνεχώς τους φίλους της. Επισημαίνεται ότι στη σελίδα αυτή δεν επιτρέπονται πολιτικά σχόλια η απρεπή σχόλια και μοναδικό σκοπό έχει να προβάλλει τις αρετές και αξίες της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων και να αναδείξει το έργο της και την εξαιρετική ποιότητα των Ευελπίδων προσελκύοντας τη νεολαία προς τις αρχές και τα ιδανικά της ΣΣΕ.

Το βίντεο είχε αναρτηθεί πριν από έξι χρόνια στο Youtube και έφτασε μέχρι 57000+ προβολές και στη συνέχεια αναρτήθηκε και πάλι στο youtube με βελτιωμένη εικόνα (ακολουθεί) αλλά μόλις αναρτήθηκε στην κοινότητα “Ευέλπιδες Έλληνες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο

Ακολουθεί το βίντεο όπως αναρτήθηκε στο youtube



Δείτε το εδώ παρακάτω αναρτημένο και παλιότερα στο youtube με 57000+ προβολές αλλά επειδή άλλαξαν οι ρυθμίσεις του youtube αναρτήθηκε και πάλι βελτιωμένο από το ΕΚΕΟ.


Κανένας άλλος μη κρατικός φορέας δεν προβάλλει με τόση αγάπή και πάθος τη ΣΣΕ όπως το EKEO!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.