Στις χθεσινές εκλογές Διευθυντών τομέων ο πρωτοβάθμιος Καθηγητής ΣΣΕ Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος (Διευθυντής του Κέντρου Ελέγχου Όπλων) εκλέχθηκε και πάλι Διευθυντής του τομέα φυσικών επιστημών και εφαρμογών της ΣΣΕ ανανεώνοντας τη θητεία του για άλλα δύο χρόνια (συνεχώς από το 2012). Ως αρχαιότερο μέλος ΔΕΠ εκ των Διευθυντών σύμφωνα με τον οργανισμό και τους νόμους της ΣΣΕ αναλαμβάνει επίσης και Αν. Κοσμήτορας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων υποστηρίζοντας το εξαιρετικό έργο του σημερινού Κοσμήτορα της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Καθηγητή ΣΣΕ Δρ. Νικολάου Δάρα. Οι άλλοι τρεις Διευθυντές της ΣΣΕ είναι ο Καθηγητής ΣΣΕ Δρ. Γεώργιος Καφφές (τομέας θεωρητικών επιστημών), ο Αν. Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Καϊμακάμης (τομέας μαθηματικών και επιστημών μηχανικού) και ο Αν. Καθηγητής Δρ. Κώστας Χαβενετίδης (τομέας φυσικής και πολιτισμικής αγωγής). Ο νέος Αν. Κοσμήτορας Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος ανάρτησε στο facebook την εξής ανακοίνωση:

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μου στη ΣΣΕ για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους (από το 2012) στις εκλογές Διευθυντή τομέα Φυσικών Επιστημών ΣΣΕ. Ως αρχαιότερο μέλος ΔΕΠ εκ των Διευθυντών της ΣΣΕ σύμφωνα με τον οργανισμό και τους νόμους της ΣΣΕ αναλαμβάνω επίσης και Αν. Κοσμήτορας της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων. Όπως ανέφερα σήμερα στο Στρατηγό-Διοικητή μας θα φέρω τους τίτλους αυτούς με ιδιαίτερη τιμή και υπερηφάνεια ενώ θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την αναβάθμιση της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης των Ευελπίδων. Θερμά συγχαρητήρια επίσης στους άλλους τρεις Διευθυντές της ΣΣΕ που εκλέχθηκαν επάξια για πρώτη φορά και πλέον αποτελούν και αυτοί μέλη του Εκπαιδευτικού Συμβουλίου της ΣΣΕ: Καθηγητής ΣΣΕ Δρ. Γεώργιος Καφφές (τομέας θεωρητικών επιστημών), Αν. Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Καϊμακάμης (τομέας μαθηματικών και επιστημών μηχανικού) και Αν. Καθηγητής Δρ. Κώστας Χαβενετίδης (τομέας φυσικής και πολιτισμικής αγωγής)
Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος
Αν. Κοσμήτορας και Διευθυντής ΦΕΕ
της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.
Ακολουθεί φωτογραφία του Κοσμήτορα ΣΣΕ Καθηγητή Δρ. Νικολάου Δάρα (μπεζ κοστούμι) με τον Αν. Κοσμήτορα ΣΣΕ Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο (μπλε κοστούμι)

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.