Δημήτρης Αβραμόπουλος  Γιαννάκης ΟμήρουΣτο πλαίσιο του προγράμματος της επίσημης επίσκεψης του Υπουργού Εθνικής Άμυνας στη Κύπρο, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Ομήρου. Μετά τις κατ’ ιδίαν συνομιλίες, οι κύριοι Ομήρου και Αβραμόπουλος προέβησαν στις ακόλουθες δηλώσεις:

Γιαννάκης Ομήρου: «Θέλω να σας καλωσορίσω με θέρμη και πολλή αγάπη, όπως σας καλωσορίζει όλος ο Κυπριακός Ελληνισμός. Οι αγώνες σας, οι προσπάθειές σας για την Κύπρο, για τη δίκαιη υπόθεση του Κυπριακού Ελληνισμού, ολόκληρου του κυπριακού λαού για τον τερματισμό της κατοχής και για την αποκατάσταση των καταπατημένων ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι πολύ καλά γνωστά στο λαό μας .

Σε αυτή την δύσκολη ώρα για το σύνολο του ελληνισμού μπορούμε να δώσουμε ένα μήνυμα αγωνιστικής αισιοδοξίας, πιστής και αυτοπεποίθησης. Παρά τις δυσκολίες, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε. Αυτή είναι μια αμετάκλητη απόφαση».

Δημήτρης Αβραμόπουλος: «Κύριε Πρόεδρε συμμερίζομαι την αισιοδοξία σας, γιατί πλέον η Ελλάδα στηρίζεται σε μια νέα προσπάθεια που ξεκινήσαμε. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, τις προσπάθειές μας και είμαι βέβαιος ότι η αχτίδα φωτός από το βάθος του τούνελ φάνηκε. Σε αυτό το δρόμο τον δύσκολο πορευόμαστε μαζί Ελλάς και Κύπρος, γιατί το πεπρωμένο είναι κοινό».

 

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.