Ψυχοπαθής Δυτική ΘεσσαλονίκηΤρομοκρατημένες οι κοπέλες της Δυτικής Θεσσαλονίκης φοβούνται πλέον να περπατήσουν μόνες τους το βράδυ αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν στο facebook και αναπαρήγαγαν ορισμένα ΜΜΕ ένας ψυχοπαθής επιτίθεται σε νέες κοπέλες κρατώντας βαρύ μεταλλικό αντικείμενο (λοστό κατά ορισμένες) και τις χτυπάει στο κεφάλι με αποτέλεσμα πολλές να έχουν μώλωπες και βαρύτατα ψυχολογικά προβλήματα μετά την επίθεση . Πολλά κορίτσια στη Δυτική Θεσσαλονίκη συνοδεύονται πλέον από τους γονείς τους από και προς το φροντιστήριο αφού στις φήμες αναφέρεται ότι πάνω από δέκα κορίτσια δέχθηκαν επίθεση ενώ μία που ήταν σε κρίσιμη κατάσταση κατέληξε.
Το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων (EKEO) ετοιμάστηκε να αναρτήσει όλες τις καταθέσεις και τις σχετικές καταγγελίες καθώς και να επικηρύξει τον εγκληματία μετά από οδηγία του Διευθυντή του ιδρύματος Καθηγητή Δρ. Θεοδώρου Λιόλιου. Ψάχνοντας όμως για στοιχεία δεν μπορέσαμε να εντοπίσουμε καμία καταγγελία στα αστυνομικά τμήματα της Δυτικής Θεσσαλονίκης αλλά ούτε και τα κεντρικά γραφεία της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης επιβεβαίωσαν τα κρούσματα και την ύπαρξη του ψυχοπαθούς. Άρα είτε η Αστυνομία δεν έχει ιδέα και δεν κάνει καλά τη δουλειά της (μάλλον απίθανο διότι κάτι θα γνώριζαν) είτε κάποιος διέσπειρε αυτές τις ειδήσεις για να τρομοκρατήσει τον πληθυσμό της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Αν συμβαίνει το δεύτερο τότε ίσως έχουμε το πρώτο κρούσμα μαζικής τρομοκρατικής επίθεσης στο διαδίκτυο με τη μορφή ψυχολογικών επιχειρήσεων και αυτός που διέδωσε πρώτος τη φήμη (η την αναπαράγει) πρέπει να εντοπιστεί και να συλληφθεί βάσει του άρθρου 191 του Ποινικού Κώδικα. Αφού συνέλαβαν αυτόν που διέδιδε ότι η Ελλάδα θα χρεωκοπήσει πρέπει να συλλάβουν και αυτόν που τρομοκρατεί τα παιδιά στη Δυτική Θεσσαλονίκη (μέσω διδαδικτύου) – εκτός αν υπάρχει ο ψυχοπαθής και η Αστυνομία δεν το γνωρίζει:
ΠΚ Αρ.191: “Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει σε οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες (…). Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση 6 μηνών κι σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.”

Σε κάθε περίπτωση όποιος γνωρίζει κάτι για το θέμα να επικοινωνήσει άμεσα με το EKEO ώστε να ενημερωθούν οι πολίτες. Για το λόγο αυτό η παρούσα ανάρτηση έχει ανοικτά τα σχόλια προκειμένου να κατατεθούν όλες οι απόψεις

Κάντε ένα σχόλιο