Η ιστοσελίδα που ίδρυσαν φίλοι της ΣΣΕ με τίτλο «Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων» κατέβηκε από το facebook. Όπως γνωρίζετε είχε δημιουργηθεί μια πρόχειρη ιστοσελίδα στο facebook για να βάλουν στο προφίλ τους όσοι εργάστηκαν και σπούδασαν στη ΣΣΕ. Εκεί σαφώς αναφέρονταν ότι ήταν ερασιτεχνική ανεπίσημη σελίδα και ιδρύθηκε από φίλους της ΣΣΕ. To facebook επιτρέπει την ίδρυση ανεπίσημων ιστοσελίδων αρκεί να το αναφέρεις και να δώσεις την επίσημη ιστοσελίδα όπως και είχε γίνει με την σελίδα φίλων της ΣΣΕ. Δείτε στο τέλος της παρούσας ανάρτησης τι γράφει το facebook όταν κάποιος θέλει να κάνει ανεπίσημη ιστοσελίδα για ένα οργανισμό (αλλά που να το ξέρουν αυτό οι πρωτόγονοι συκοφάντες εκτός και αν το απέκρυψαν δολίως). Οι γνωστοί “φίλοι” της ΣΣΕ μέσω των “υψηλού ποιότητας” ιστολογίων τους διαμαρτυρήθηκαν διότι η ιστοσελίδα αυτή είχε ως avatar (μικρό εικονίδιο) το έμβλημα της ΣΣΕ και έτσι η ιστοσελίδα κατέβηκε. Λυπούμαστε που εκατοντάδες μέλη στο facebook δεν έχουν πλέον ένα χώρο αναφοράς στο facebook αλλά απαντούμε με το άρθρο που ακολουθεί (καθώς και με προηγούμενη ανάρτηση μας). Φυσικά κανείς δεν μπορεί να αγγίξει την Ομάδα ΣΣΕ – Ευέλπιδες Έλληνες (EE) διότι αν κατέβει και αυτή τότε η ΣΣΕ ίσως δεχθεί απίστευτες επιθέσεις στο μέλλον από ανθελληνικά ιστολόγια χωρίς καμία υποστήριξη. Στην παραπάνω εικόνα βλέπετε ιστοσελίδα του ΓΕΣ στο facebook που ίδρυσαν κάποιοι άγνωστοι (ίσως παιδιά) που προφανώς κατάφεραν να… παραπλανήσουν τους Έλληνες ότι είναι το ίδιο το ΓΕΣ αλλά για αυτή βέβαια κανείς δεν αντιδρά (LOL)!

Αυτός που ανακίνησε την υπόθεση έγραψε στο ανώνυμο ιστολόγιο του ότι στην ιστοσελίδα αυτή (φίλων της ΣΣΕ) υπάρχουν απαξιωτικά σχόλια που δεν συνάδουν με την ιστορία της ΣΣΕ κλπ αφήνοντας την εντύπωση ότι η ιστοσελίδα έλεγε κάτι κακό για τη ΣΣΕ και τους Ευέλπιδες (μια πλάνη που αναπαρήγαγαν και άλλα ιστολόγια) όταν ακριβώς το αντίθετο συνέβαινε δηλαδή η ερασιτεχνική σελίδα ιδρύθηκε για να υμνήσει τη ΣΣΕ και το κύρος της. Έτσι μεταφέρθηκε στο ΓΕΣ η εντύπωση ότι κάποιος δυσφημούσε τη ΣΣΕ ενώ δεν μπόρεσε να παρουσιάσει ο σκανδαλοθήρας ούτε μια φράση που ήταν κατά της ΣΣΕ.

Το EKEO έκανε ένα πρόχειρο έλεγχο στο facebook και διαπίστωσε ότι υπάρχουν δεκάδες ερασιτεχνικές ιστοσελίδες που φέρουν τίτλους όπως Ελληνικός Στρατός, Πολεμικό Ναυτικό, ονόματα στρατιωτικών σχολών, σχηματισμών, ειδικών δυνάμεων, υπουργείων, πανεπιστημίων κλπ που βάζουν ως avatar και ένα μικρό έμβλημα του φορέα που αναφέρονται (ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ, διαφόρων Σχολών, Οργανισμών κλπ). Οι σελίδες αυτές έγιναν από διάφορα μέλη του facebook (συνήθως νεαρά μέλη και μάλλον παιδιά) που αναρτούν και μερικά σχόλια και διάφορα άρθρα. Μόνο ένας καθυστερημένος εγκέφαλος θα μπορούσε να θεωρήσει ότι αυτές οι ιστοσελίδες προσπαθούν να παραπλανήσουν ότι είναι δήθεν ιστοσελίδες των οργανισμών και των υπηρεσιών των οποίων το έμβλημα χρησιμοποιούν ως μικρογραφία (avatar). Μόνο ένας σατανικός πανούργος σκανδαλοθήρας που θέλει να τρομοκρατήσει τα Γενικά Επιτελεία θα μπορούσε ποτέ να δημιουργήσει θέμα γύρω από μια ιστοσελίδα φίλων μιας στρατιωτικής σχολής όπου ξεκάθαρα αναφέρεται ότι έγινε από φίλους της σχολής αυτής και σκοπό έχει την υποστήριξη της. Το EKEO παραθέτει μερικά μόνο δείγματα των ιστοσελίδων αυτών που έχουν πολλές επισκέψεις και καλεί κάθε τρομοκράτη σκανδαλοθήρα να καταγγείλει αν τολμά τις δεκάδες αυτές ιστοσελίδες των παιδιών και των φίλων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όμως φυσικά άλλος είναι ο σκοπός ενός σκανδαλοθήρα που δημιουργεί τέτοια θέματα και ο οποίος δεν έχει καν τον ανδρισμό να αναφέρει το όνομα του στο ιστολόγιο του ώστε αν του κάνουν αγωγή να ισχυριστεί ότι ήταν κάποιος άλλος που έκανε την ανάρτηση. Τα ξέρουμε αυτά και τα έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν.

Ας μάθουν λοιπόν όσοι διεφθαρμένοι σκανδαλοθήρες προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουν τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων με σκανδαλοθηρικού τύπου αναρτήσεις (ώστε να ελέγξουν τις επιτροπές εξοπλισμών) ότι το EKEO μπορεί να τους εντοπίσει και να τους καταγγείλει. Κάθε επίθεση τους εναντίον του EKEO προκαλεί την προσοχή μας, εστιάζουμε πάνω τους και συγκεντρώνουμε συνεχώς πληροφορίες για το έργο τους και τη δράση τους (νομίμως φυσικά) μέχρι να τους παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη και στην κρίση των Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που θα προσπαθήσουν να τρομοκρατήσουν.
Καλύτερα οι σκανδαλοθήρες των ανώνυμων ιστολογίων να μείνουν μακριά από τη δράση του EKEO διότι έχουμε αποδείξει στο παρελθόν ότι τους αποκαλύπτουμε και φτάνουμε τις υποθέσεις στα δικαστήρια και παριστάθεμα ως επιστημονικοί πραγματογνώμονες (ψάξτε το)!

Ανεπίσημες ιστοσελίδες υπάρχουν και για τις Σχολές Αστυνομίας. Για παράδειγμα

ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΆΛΛΕΣ; ΟΡΙΣΤΕ:






Πατήστε πάνω στην επόμενη εικόνα για μεγέθυνση για να διαπιστώσετε ότι το facebook προβλέπει την ίδρυση ανεπίσημων ιστοσελίδων οργανισμών με σαφή αναφορά στην επίσημη ιστοσελίδα όπως και έγινε στην ιστοσελίδα φίλων της ΣΣΕ που τελικά κατέβηκε. Αυτό το απέκρυψαν δολίως οι συκοφάντες!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.