Στην ιστοσελίδα αυτή θα αναρτήσουμε σταδιακά φωτογραφικό υλικό (και βίντεο) υψηλής ανάλυσης σχετικά με την επίσκεψη του Ακαδημαϊκού Καθηγητή Δρ. Δημήτρη Νανόπουλου στη ΣΣΕ. Το υλικό όπως και κάθε ανάρτηση του EKEO είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί δωρεάν ενώ οι φωτογραφίες υπάρχουν σε ακόμη μεγαλύτερη ανάλυση αν κάποιος φορέας τις επιθυμεί (φωτογράφος της εκδήλωσης ο κ. Νικήτας Σπίνος)

Ακολουθούν οι φωτογραφίες και τα βίντεο


Φωτογραφία ΣΣΕ (11 Ιανουαρίου 2013, Αίθουσα τελετών): Ο Διοικητής της ΣΣΕ Υπτγος κ. Ηλίας Λεοντάρης, ο προσκεκλημένος Ακαδημαϊκός Καθηγητής Δρ. Δημήτρης Νανόπουλος, ο Κοσμήτορας της ΣΣΕ Καθηγητής Δρ. Ανδρέας Δημητρίου, ο Υποδιοικητής της ΣΣΕ Ταξίαρχος κ. Χρήστος Καρυώτης, η Αν.Κοσμήτορας ΣΣΕ Καθηγήτρια Δρ. Άννα-Μαρία Βιδάλη, ο Διευθυντής τομέα Φυσικών Επιστημών ΣΣΕ Αν.Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος. (φωτο Νικήτας Σπίνος)

.

Δημήτρης Νανόπουλος Θεόδωρος Λιόλιος ΣΣΕ Σχολή Ευελπίδων
Στην αίθουσα τελετών της ΣΣΕ ο Ακαδημαϊκός Καθηγητής Δρ. Δημήτρης Νανόπουλος με το Διευθυντή του τομέα Φυσικών Επιστημών της ΣΣΕ Αν.Καθηγητή Δρ. Θεόδωρο Λιόλιο ο οποίος πρότεινε στη ΣΣΕ την πρόσκληση του διάσημου επιστήμονα για την επιμόρφωση των Ευελπίδων σε θέματα φυσικής υψηλών ενεργειών (11 Ιαν 2013). Ο Διευθυντής του EKEO είχε την τιμή να συνεργαστεί πριν πολλά χρόνια με τον Καθηγητή Δ. Νανόπουλο και τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο στην προσπάθεια τους να ιδρυθεί τμήμα Φυσικής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας . Ειδικότερα,  ο Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος είχε υποστηρίξει τον αγώνα αυτό για την ίδρυση τμήματος φυσικής του πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βελεστίνο. Η προσπάθεια αυτή είχε επικεφαλής τον διάσημο ακαδημαϊκό καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλο αλλά παρά την υποστήριξη του Μακαριώτατου και τις ενθουσιώδεις ενέργειες του Καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου δεν βρήκε ανταπόκριση και τελικά καταψηφίστηκε με ισχνή πλειοψηφία στη Σύγκλητο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας!
.

.

Ο Διοικητής της ΣΣΕ Υπτγος κ. Ηλίας Λεοντάρης, ο προσκεκλημένος Ακαδημαϊκός Καθηγητής Δρ. Δημήτρης Νανόπουλος, ο Κοσμήτορας της ΣΣΕ Καθηγητής Δρ. Ανδρέας Δημητρίου, ο Υποδιοικητής της ΣΣΕ Ταξίαρχος κ. Χρήστος Καρυώτης, η Αν.Κοσμήτορας ΣΣΕ Καθηγήτρια Δρ. Άννα-Μαρία Βιδάλη, ο Διευθυντής τομέα Φυσικών Επιστημών ΣΣΕ Αν.Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος.
.

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.