Με μεγάλη λαμπρότητα και επισημότητα έγινε η τελετή επίδοσης ξιφών στους νέους Ανθυπολοχαγούς τάξης 2013 στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Ειδικότερα, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2013, πραγματοποιήθηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη Αττικής, η τελετή ορκωμοσίας των Ανθυπολοχαγών Τάξεως 2013 «Συνταγματάρχης (ΠΒ) Παναγιώτης Κολοκοτρώνης», με την παρουσία της Α. Ε. του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια.

Στην τελετή στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας Βουλιαγμένης και Βάρης κ. κ. Παύλος παραβρέθηκαν επίσης ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υπουργός Άμυνας της Κύπρου κ. Φώτης Φωτίου, η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας κα. Φώφη Γενημματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός κ. Μιχαήλ Κωσταράκος, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ και ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) κ. Ευάγγελος Τουρνάς.

Επίσης παρέστησαν ο Κοσμήτορας της ΣΣΕ και οι Διευθυντές τομέων της ΣΣΕ καθώς και πλήθος Καθηγητών και προσωπικου της ΣΣΕ. Στη δεξίωση που ακολούθησε υπήρξαν συναντήσεις και συνομιλίες του ΥΕΘΑ κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου με το προσωπικό της ΣΣΕ.
ΠΗΓΗ ΓΕΣ


Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.