Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΝέο χτύπημα κάτω από τη ζώνη δέχεται ο Στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος και δεν είναι ούτε το πρώτο αλλά σίγουρα ούτε και το τελευταίο αφού ο Α/ΓΕΣ πληρώνει το τίμημα της εξαιρετικής συνεργασίας που έχει αναπτύξει με τον ΥΕΘΑ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ίδια κέντρα που επιτίθενται στον Α/ΓΕΣ είναι αυτά ακριβώς που στοχεύουν τον ΥΕΘΑ!

Όμως αυτή την φορά επέλεξαν το πιο ευαίσθητο σημείο του, την ίδια του την κόρη προκαλώντας σε όλους (κυρίως τους γονείς) αγανάκτηση και αποτροπιασμό. Σε πρόσφατο σχετικό άρθρο γνωστής εφημερίδας με εύσχημο τρόπο υφέρπουν οφιοειδώς υπαινιγμοί νεποτισμού και ευνοιοκρατίας γύρω από τη νεαρή δημοσιογράφο εξ’αιτίας της στρατιωτικής ιδιότητας του πατέρα της. Παράλληλα, αναγράφονται φοβερές ανακρίβειες και υπερβολές σε ότι αφορά το ύψος πληρωμής της νεαρής δημοσιογράφου που σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν ξεπερνάει τα 800 ευρώ για κάθε επεισόδιο!

Φυσικά δεν άργησαν ορισμένα αναλφάβητα λασπολόγια του διαδικτύου να το χρεώσουν στον Α/ΓΕΣ ως δεδομένο αφού εδώ και χρόνια προσπαθούν να τον φθείρουν (ίσως γιατί δεν τους έδωσε την μετάθεση η την προαγωγή που επιθυμούσαν όταν ήταν υφιστάμενοί του όπως προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε). Προς τιμήν τους άλλα σοβαρά αμυντικά ιστολόγια κράτησαν αποστάσεις λόγω της προφανούς αναξιοπρέπειας των σχετικών υπαινιγμών. Όμως τα άγονα και διψασμένα για αντιγραφή (copy-paste) ιστολόγια αναπαρήγαγαν τη λάσπη αδίστακτα προκαλώντας προφανή ηθική βλάβη στον Αρχηγό ΓΕΣ στοχεύοντας την ίδια του την κόρη χωρίς καν να περιμένουν να διασταυρώσουν και να επιβεβαιώσουν την κίβδηλη όπως αποδείχθηκε πληροφορία!

Δεν θα αναφερθούμε στα υψηλά προσόντα και τις ικανότητες της Δημοσιογράφου Ευτυχίας Φράγκου που το ίδιο το άρθρο εκθειάζει και υπογραμμίζει αποδεικνύοντας έτσι την αξία με την οποία της ανατέθηκε η εκπομπή.

Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΑν η Ευτυχία Φράγκου αξίζει ή δεν αξίζει την εκπομπή που της ανατέθηκε θα κριθεί από εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες οι οποίοι και λογική έχουν και ορθή κρίση. Όμως στις Ένοπλες Δυνάμεις οι κρίσεις και οι αξιολογήσεις των Στελεχών συμβαίνουν μερικές φορές ακαριαία και καταστρέφονται καριέρες μέσα σε μια νύχτα. Αυτό το ξέρουμε καλά όσοι έχουμε αδίκως αξιολογηθεί αρνητικά μόνο και μόνο εξαιτίας στιγμιαίων εντυπώσεων που δημιούργησαν άθλιοι συκοφάντες και ύποπτα κέντρα.

Κράτα καλά κ. Αρχηγέ, την καρυδιά που κάνει πολλά καρύδια πετροβολάνε!

Ευτυχία Φράγκου Φραγκούλης ΦράγκοςΉδη τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αντιληφθεί την άδικη επίθεση!

Ένα σχόλιο στο “Ύποπτα κέντρα στοχεύουν την κόρη του Α/ΓΕΣ Ευτυχία Φράγκου για να πλήξουν τον ίδιο τον Στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο”
  1. Ο/ΗΠ. Εσκίογλου λέει:

    Το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος που γνωρίζει τα πράγματα, είναι να εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά του για τους κιτρινιστές που τόσο ανόητα γράφουν τέτοιες ανακρίβειες.Όχι μόνο ξεδιάντροπα χτυπούν κάτω από τη μέση τον υπεράξιο κ. Αρχηγό, αλλά υποψιάζομαι ότι το χτύπημα στοχεύει κατευθείαν στην καρδιά του θεσμού του Στρατεύματος. Μήπως τους φοβίζει η προσωπικότητα του Αρχηγού? Τους τρομάζει η αγάπη και ο σεβασμός των υφισταμένων του στο πρόσωπό του. Εγώ πιστεύω ότι μόνο ανόητοι και μικρόψυχοι και ιδίως άτομα με αντεθνικά αισθήματα θα μπορούσαν να εκφραστούν έτσι. Μη μένουμε αδιάφοροι σε τέτοια θλιβερά δημοσιεύματα.
    Στο ίδιο μήκος κύματος , δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας, έδινε αόριστα ένα ποσοστό 80% του στρατιωτικού προσωπικού να είναι δυσαρεστημένο από την φυσική του ηγεσία.
    Δυστυχώς κύριοι , οι δημοσκοπήσεις για να είναι αποδεκτές θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποια στοιχεία(Ποσό δείγματος, με ποιά μέθοδο έγινε η δειγματοληψία και ποιά είναι η καθ΄ύψος και πλάτος διαστρωμάτωση του δείγματος) τα οποία απουσιάζουν.
    Αυτά και αφήστε λασπολόγοι και τρωγλοδύτες στα ποντίκια την διάνοιξη υπόγειων οπών.

  2.  
Κάντε ένα σχόλιο