Δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχουν υποψίες ότι σε διάφορα σημεία της Ελλάδος υπάρχουν θαμμένα και επιμελώς συσκευασμένα μικρά οπλοστάσια. Φήμες λένε ότι αποθηκεύονται εκεί από ομάδες ανατρεπτικών και ανθελληνικών στοιχείων διαφόρων εθνικοτήτων ώστε να τα χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση πολέμου η άλλης εσωτερικής αναταραχής. Υπάρχουν πλήθος γειτόνων μας που έχουν εκφράσει αλυτρωτικές διαθέσεις και εδαφικές διεκδικήσεις (Τσάμηδες, Σκοπιανοί, Τούρκοι κλπ).
YouTube Preview Image
Η μέθοδος αυτή ακολουθείται από τη CIA πριν αρχίσουν οι χερσαίες επιχειρήσεις των ΗΠΑ και βέβαια ακολουθούνταν πάντα από την αρχαιότητα. Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Ρόμμελ έθαβε βαρέλια με πετρέλαιο και κιβώτια με πυρομαχικά στην Έρημο πολύ πριν αρχίσουν οι επιχειρήσεις. Άρα λοιπόν με πολύ καχυποψία μάθαμε ότι πρόσφατα (01-09-2010) και περί ώρα 17:00′ σε ορεινή περιοχή του Δ.Δ. Διποταμίας Καστοριάς, του Δήμου Ακριτών, Νομού Καστοριάς, από περιπολούντες αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, βρέθηκε , θαμμένο και συσκευασμένο, το παρακάτω πολεμικό υλικό:

α) τρία (3) πολεμικά τυφέκια τύπου KALASHNIKOV.

β) ένα (1) πολεμικό τυφέκιο τύπου MANNLICHER

γ) τρία (3) υποπολυβόλα αγνώστου τύπου και προέλευσης

δ) οκτώ (8) γεμιστήρες πολεμικού όπλου

ε) δεκατέσσερις (14) χειροβομβίδες, αγνώστου προελεύσεως

στ) δεκατέσσερις (14) κοινοί πυροκροτητές χειροβομβίδων

ζ) δεκαοχτώ χιλιάδες τετρακόσια δέκα πέντε (18415) φυσίγγια πολεμικών όπλων διαφόρων διαμετρημάτων και

η) δύο (2) συσκευασίες εκρηκτικής ύλης Τ.Ν.Τ. συνολικού βάρους 500 γραμ

Το ανευρεθέν πολεμικό υλικό κατασχέθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς, η οποία επιλήφθηκε και της σχετικής προανακρίσεως.

Κάντε ένα σχόλιο