Συνελήφθη πρωινές ώρες της 03-09-2010, έπειτα από αιφνιδιαστική επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Οργανωμένου Εγκλήματος, του Τμήματος Ηθών και ομάδας ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 42χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για «Σωματεμπορία» και «Παράνομη Κατακράτηση».

Αναλυτικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η συλληφθείσα με τη βοήθεια συνεργού της, αφού μετέφεραν στην Ελλάδα 23χρονη ομοεθνή τους, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη οικονομική κατάστασή της και παρά τη θέλησή της, την κρατούσαν έγκλειστη σε όχημα τύπου VAN, στην περιοχή του Χορτιάτη, παρακρατώντας παράλληλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα και το κινητό της τηλέφωνο.

Επίσης, από τις αρχές του έτους, σε δασική περιοχή του Χορτιάτη, προήγαγαν την 23χρονη στην πορνεία, εισπράττοντας οι ίδιοι τα προερχόμενα από την έκδοση της χρηματικά ποσά.

Έπειτα από εκτεταμένες αναζητήσεις, εντοπίστηκε εκτός των ορίων του αυτοφώρου και συνελήφθη δυνάμει Εντάλματος, ο 44χρονος συνεργός, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας, εκτός των προαναφερόμενων σε βάρος της ενεργειών, την 02-09-2010, μεταχειριζόμενος σωματική βία, την εξανάγκασε σε συνουσία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Κάντε ένα σχόλιο