YouTube Preview Image
Παρακολουθούμε συνεχώς τις αναλύσεις ξένων «ειδικών» που προκαλούν ανησυχία αναφέροντας το ενδεχόμενο πραξικοπήματος στην Ελλάδα πριν η μετά τις εκλογές (βλ πχ βίντεο 05:25-05:30). Ξεχνούν όμως να αναφέρουν ότι τοποθετήθηκε στην υπηρεσιακή κυβέρνηση ένας υπηρεσιακός Υπουργός Άμυνας (i.e. Στργος Φραγκούλης Φράγκος) που έχει απόλυτο έλεγχο στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων και διακρίνεται από βαθύτατες δημοκρατικές ευαισθησίες ενώ ο Ελληνικός Στρατός παραμένει υπέρμαχος της Ελληνικής Δημοκρατίας. Οι ίδιοι αφελείς αναλυτές δεν αντιλαμβάνονται ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις «δεν την ξαναπατάνε» όπως το 1967 που δημιούργησαν ήρωες και επαναστάτες κατά της Χούντας (αληθινούς και κίβδηλους) δυσφημώντας παράλληλα το κύρος του Στρατού με τις πράξεις τους. Αν προκληθεί πραξικόπημα (επανάσταση) στην Ελλάδα δεν θα προκληθεί πλέον από τον Ελληνικό Στρατό (military coup) αλλά από τους οπαδούς του Χάους και τους Αρχηγούς του οργανωμένου εγκλήματος που καίει, καταστρέφει και τρομοκρατεί τον εξαθλιωμένο Έλληνα. Ξυλοδαρμοί, εμπρησμοί, απειλές στο διαδίκτυο και τρομοκρατία είναι στην καθημερινή ημερησία διάταξη από αυτούς που ψάχνουν ψευτοχουντικούς η προσπαθούν να τους δημιουργήσουν με το ζόρι στο διαδίκτυο και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για να τους επιτεθούν και να αποδείξουν ότι είναι άξιοι επαναστάτες και δημοκράτες.
Αυτοί θα ξεκινήσουν το πραξικόπημα και όχι ο Ένδοξος Ελληνικός Στρατός που αποτελείται πλέον από στρατιωτικούς επιστήμονες και υψηλού ήθους προσωπικότητες. Αυτοί που χρησιμοποιούν αυτή την ανήθικη μέθοδο κατά του Ελληνικού Στρατού, των στελεχών και των δομών του έχουν εντοπισθεί και λαμβάνονται όλα τα αμυντικά μέτρα για την αντιμετώπιση τους. Να ψάξουν αλλού να βρουν χουντικούς (ίσως στις τάξεις τους!) για να κρεμάσουν ως τρόπαιο στον τοίχο τους μαζί με τις φωτογραφίες των καταστροφών που προκάλεσαν.

Όσοι υβρίζουν κατά του Ελληνικού Στρατού, των Στελεχών του και των Δομών του, θα εκπλαγούν από την νομική και πολιτική αμυντική θωράκιση που έχει εγκατασταθεί και τους περιμένει!

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.