Θεόδωρος Δρίτσας Χρήστος Καραγιαννίδης Θεόδωρος Λιόλιος Μήνυση Αγωγή Συκοφαντική ΔυσφήμισηΣε δηλώσεις του στους χιλιάδες «Ευέλπιδες Έλληνες» που απαρτίζουν το πανελλήνιο δίκτυο πατριωτών που ίδρυσε ο Καθηγητής Δρ. Θεόδωρος Λιόλιος ζήτησε την παραίτηση των Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Θ.Δρίτσα και Χ.Καραγιαννίδη διότι όπως είπε: «….όχι μόνο είπαν ψέματα για μένα σε ερώτηση τους στη Βουλή περί Πατριωτικής Πολιτοφυλακής (τα οποία στη συνέχεια ανακάλεσαν χωρίς να ζητήσουν συγνώμη) αλλά είπαν και άλλο ψέμα στην ίδια ερώτηση το οποίο δεν έχουν ακόμη ανακαλέσει και για τούτο θα έπρεπε να παραιτηθούν…». Ειδικότερα, εκτός από την ψευδή και συκοφαντική απόδοση της ίδρυσης της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στον Καθηγητή (για την οποία δεν είχε ιδέα) οι Θ. Δρίτσας και Χ.Καραγιαννίδης ψευδώς αναφέρονται σε «προαγωγή» του Καθηγητή από τη Βαθμίδα του Λέκτορα ΣΣΕ στη βαθμίδα του Αν.Καθηγητή ΣΣΕ ενώ στην πραγματικότητα η αλήθεια είναι άλλη. Ο Διευθυντής Φυσικών Επιστημών της ΣΣΕ δεν προήχθη όπως όπως του απέδωσαν (και συμβαίνει με τους Δημοσίους υπαλλήλους) αλλά εκλέχθηκε με τις αυστηρές διαδικασίες εκλογής των Καθηγητών Ανωτάτων Στρατιωτικών Σχολών αντιμετωπίζοντας πλήθος άλλων υψηλού επιπέδου υποψηφιών που διεκδικούσαν την ίδια θέση. Για την εκλογή του κατατέθηκαν εισηγήσεις από διάσημους Καθηγητής ΑΕΙ και ΕΜΠ εκ των οποίων (στο σύνολο της εκλογικής διαδικασίας) οι πέντε στους έξι τον πρότειναν στο εκλεκτορικό σώμα ανεπιφύλακτα ως κορυφαίο για τη θέση αυτή. Τελικά όχι μόνο εκλέχθηκε με ψήφους Καθηγητών ΑΕΙ, ΕΜΠ, ΑΣΕΙ, Αρχηγού ΓΕΣ, Υπαρχηγού ΓΕΣ, Στρατηγών κλπ κλπ αλλά το Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή άλλου υποψηφίου που προσπάθησε να ακυρώσει την εκλογή του Καθηγητή. Με απαράδεκτο τρόπο οι Θ.Δρίτσας και Χ.Καραγιαννίδης αποκρύπτουν στην ερώτηση τους τη διαδικασία αυτή και παρουσιάζουν τον Ιδρυτή των «Ευελπίδων Ελλήνων» ως άτομο που πήρε προαγωγή ως απλός Δημόσιος Υπάλληλος και όχι ως μέλος ΔΕΠ ΑΣΕΙ που κρίθηκε και εκλέχθηκε με τις αυστηρές διαδικασίες που προβλέπονται στα ΑΣΕΙ. Δεν βρέθηκε κανένας να τους εξηγήσει ότι στις εκλογές μελών ΔΕΠ όχι μόνο επιτρέπεται να εκλεχθεί ένας Λέκτορας σε θέση Αναπληρωτή Καθηγητή αλλά δεν χρειάζεται καν ο υποψήφιος να είναι Λέκτορας!

Παραδίδουμε στην κρίση των Πολιτών τα ψεύδη των Θ.Δρίτσα και Χ.Καραγιαννίδη (ίδρυση πατριωτικής πολιτοφυλακής, προαγωγή αντί εκλογή σε θέση Αν.Καθηγητή ΣΣΕ) και ξεκινούμε εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για τις επιθέσεις αυτές κατά ενός αθώου πολίτη που δεν είναι πολιτικό πρόσωπο αλλά ένας απλός Καθηγητής που δεν έβλαψε ποτέ την Αριστερά, το ΣΥΡΙΖΑ, και τους Βουλευτές του. Τα ένδικα μέσα θα συμπεριλάβουν και κάθε άλλο άτομο που έχει πει τα ίδια ψεματα με τους Θ.Δρίτσα και Χ.Καραγιαννίδη (ενδεχομένως στη Βουλή) ενώ σημαντικό μέρος των χρημάτων της αποζημίωσης του 1.000.000 Ευρώ θα δoθεί σε Αξιωματικούς, Ευέλπιδες και τη Νεολαία των “Ευελπίδων Ελλήνων” ως υποτροφίες.

Σημείωση: Το EKEO δεν θα επιτρέψει να γίνουν αδικίες στις Στρατιωτικές Σχολές και γενικά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας και για το λόγο αυτό καλεί σε επαγρύπνηση όλες τις Πατριωτικές Δυνάμεις. Θα κληθούν επίσης οι «Ευέλπιδες Έλληνες» και οι Πατριωτικές Οργανώσεις να συνοδεύσουν τον Καθηγητή στα Δικαστήρια για προφανείς λόγους αφού οι γνωστοί σε όλους υποστηρικτές της πολιτικής των Θ.Δρίτσα και Χ.Καραγιαννίδη αναμένεται να είναι εκεί (αν δεν εμφανιστούν σύντομα έξω από το σπίτι του Καθηγητή!).

Τα σχόλια δεν επιτρέπονται.